23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Mitas erbjuder förbättrat markskydd med nya AGRITERRA 02 SP

Mitas lanserar nya AGRITERRA 02 SP (Soil Protector), ett radialdäck för moderna lantbruksvagnar och som maximerar skonsamheten mot marken.

AGRITERRA 02 SP  lanseras i storleken 560/60R22.5 IMP och är det första i AGRITERRA-serien med Very High Flexion (VF)- teknologin. Däcket är utformat för att ge minskat marktryck och en större fotavtryck, vilket leder till bättre markskydd och därmed ökad avkastning.

"Tack vare dess flexibla och mycket starka VF-sidoväggskonstruktion möjliggör AGRITERRA 02 SP säker drift vid lägre lufttryck. Detta ökar däckets fotavtryck med upp till 25%, vilket i sin tur minskar marktrycket med upp till 20%. Det förbättrar markförhållandena genom betydligt minskad markpackning", förklarar Pavel Kott, produktchef för Mitas lantbruksdäck.

Med sin höga lastkapacitet och maximala hastighet på 65 km/h behövs färre resor för att transportera laster, och däcket möjliggör också snabb förflyttning på väg, vilket ger betydande tidsbesparingar. Däcket är lämpligt för användning både på väg och fält och dess utmärkta självrengöringsförmåga minskar smutsen på vägarna.

Tack vare den speciella hexagonala korden kan däcket fungera vid lägre lufttryck utan att begränsa dess livslängd. Dessutom är AGRITERRA 02 SP:s slitbanemönster, med sin rundade skuldra, mycket skonsamt mot grönytor. Alla dessa egenskaper ger tydliga produktivitetsfördelar för lantbrukare som använder vagnar, sprutor, gödseltunnor och andra ekipage för vilken det nya däcket är utformat.

"Med AGRITERRA 02 SP beslutade vi att erbjuda det första floatationdäcket med VF-teknologi som vi har använt med framgång i många år, till exempel på våra traktordäck. Detta förbättrar avsevärt däckets egenskaper och erbjuder maximalt markskydd tillsammans med högre lastkapacitet, med en motsvarande positiv effekt på driftseffektiviteten i termer av pengar och tidsbesparingar i slutändan för lantbrukaren", säger Kott.

Utforska nya AGRITERRA 02 SP här: https://www.mitas-tires.com/en/products/agricultural-and-forestry-tires/transport-equipment/trailer-radial/agriterra-02-sp

 

Mitas är ett av Europas ledande däckmärken för lantbruksmaskiner, entreprenadmaskiner, materialhanteringsutrustning, motorcyklar och andra specialsegment. www.mitas-tires.com

Yokohama TWS
Box 1088
231 81 Trelleborg
Trelleborgs kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560562620

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047