23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Strålande spridning när @Swedigger och TYRI blir ultra-virala

När den här artikeln skrevs i början av mars 2023 var det 5 200 000 visningar på Instagram, närmare 350 000 likes och snart tusen kommentarer. Det är resultatet på en post som @Swedigger gjorde när han åker hem från jobbet. Han bara testar sina maxade extraljus från TYRI och filmar upplevelsen.

Det var mer en slump än genomtänkt content till Kristofer Cleggs Instagram-konto @Swedigger. När idén och tillfället kom, tog han till vara på det och resultatet blev ultra-viralt.

 

– Jag körde hem från jobbet som vanligt och tänkte på hur jag brukar visa vänner och kollegor som åker med mig i pickupen vilken häftig belysning jag har. Jag gjorde det igen för det är ju rätt roligt även för mig att se den otroliga skillnaden belysningen gör och kom då på att jag skulle filma det. Med musiken i bakgrunden och effekten med skogen på sidorna och snön blev klippet riktigt bra, säger Kristofer Clegg.

 

TYRI har ett samarbete med @Swedigger, som under de senaste åren har blivit en av Sveriges största maskininfluencer. Belysningsutrustningen på såväl hans hjulgrävare, Liebherr 914 compact, som hans pickup, en Chevrolet Silverado med 600 hk, är därför imponerande. Det har verkligen inte snålats så när @Swedigger laddar på allt ljus han har syns det onekligen.

– Det är ett mycket spännande och roligt samarbete vi har med @Swedigger och Kristofer. Att vi får chansen att testa olika lampor och belysningssystem med någon som verkligen har ett genuint intresse för kvalitet och prestanda är en del i det, men att vi får vara med att skapa en ultra-viral post på hans Instagram-konto är ju riktigt häftigt, säger PeO Axelsson, marknadschef på TYRI Sweden.

 

Många av @Swediggers följare ville veta vad det var för belysning han använde, och några kul kommentarer var:

@littlewicky2 - Oh man that’s sick! You can make night time day time any time you want!! 

@rossko_fez - Bro just changed the time of day

 

I dag har @Swedigger närmare 45 000 följare, innan posten som gjordes på landsvägen på väg hem i mörkret var antalet följare knappt hälften så många. Ett tydligt exempel på ett samarbete som gynnar båda parter.

– Det är fantastiskt roligt. Jag lägger mycket tid på mina inlägg och vill verkligen skapa content som är intressant och bra. Därför är det komiskt att den post som fick mitt konto att få fart på riktigt tog fem minuter att göra, säger Kristofer.

 

För PeO Axelsson som är marknadschef på TYRI Sweden är detta inte lika överraskande. Den virala effekten är omöjlig att förutse och ofta är det slumpen, timing och en snabb idé som skapar den största spridningen, enligt honom.

– Det oförutsägbara med vad som blir viralt och inte är spännande att se. @Swedigger gör fantastiskt content och lägger mycket tid på att göra det så bra som möjligt. Poster som får bra och ofta förväntad spridning utifrån antalet följare. Det är något annat som krävs för att en post ska bli viral. Den här gången var det den otroliga effekten och att allt samspelade, kontrasterna mellan mörker och ljus, den täta skogen på sidorna av vägen och snön. Det blir en exotisk inramning som för många i världen känns otroligt häftigt. 

 

Länk till videon: https://www.instagram.com/p/CmMqQMLI29K/ 

TYRI Sweden AB
Aröds Industriväg 78
422 43 Hisings Backa
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5563823037

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031