23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Trelleborg: Officiell däckpartner för New Holland Training Camp 2023

Trelleborg har utsetts som den officiella exklusiva däckpartnern för New Holland Training Camp 2023, som arrangeras av New Holland Agriculture för sitt omfattande europeiska återförsäljarnätverk från 17 april till 19 maj.

Evenemanget samlar fler än 900 personer från återförsäljare från hela Europa för att lära sig om de senaste innovationerna inom lantbruksmaskiner, med fokus på högpresterande traktorer. 

Trelleborg, som däckpartner, presenterar sina avancerade däcklösningar så att återförsäljarna kan se hur rätt däcklösning kan hjälpa lantbrukare att driva även de mest kraftfulla traktorerna med större hållbarhet, produktivitet och kostnadsbesparingar.

Roberta D'Agnano, EMEA Marketing Director på Trelleborg Wheel Systems, säger: "Det är en stor ära att ta med vår däckexpertis till ett så viktigt evenemang som New Holland Training Camp. Vi är stolta över att arbeta nära ledande maskintillverkare så att vi kan ligga i framkant när det gäller fordonsteknik och designa mer avancerade däcklösningar, för bättre prestanda samtidigt som vi skyddar marken."

Återförsäljarna kommer att kunna testköra New Holland-traktorer utrustade med Trelleborgs högpresterande däck, inklusive TM1000 ProgressiveTraction®-serien.

ProgressiveTraction®-mönsterdesignen är anpassad för den senaste generationen av maskiner och är med sin överlägsna bärighet och oslagbara grepp ett skonsamt däck på fältet. På vägen garanterar däckets design låg bränsleförbrukning och utsläpp, bästa hantering och komfort samtidigt som den förlänger däckets livslängd.

TM1000 ProgressiveTraction® är det perfekta valet för New Holland T7.300, nästa generations long wheelbase (lwb) traktor som är konstruerad för maximal kraft och manövrerbarhet både på fält och på väg. 

"TM1000PT är ett flerfaldigt prisbelönt däck tillverkat för de mest avancerade maskinerna för att säkerställa bästa hantering, hög belastningskapacitet samt självrensning som i sin tur ger bättre grepp. Att visa återförsäljarna hur däckteknik är en integrerad del av lösningar för lantbruket understryker vårt gemensamma åtagande att bringa optimala lösningar till lantbrukssekorn.", säger D'Agnano.

 

Läs mer om Trelleborgs däcklösninag här.

Yokohama TWS
Box 1088
231 81 Trelleborg
Trelleborgs kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560562620

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.046