23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Delvator inför Fast Track - med korta leveranstider

Delvator har sedan några veckor varit igång med sitt nya koncept "Fast Track", där sju utvalda maskinmodeller finns tillgängliga för snabbare leverans. Efterfrågan har visat sig vara större än förväntat och utrustningsarbetet är i full gång.

Långa leveranstider är ett problem i hela branschen. För att snabba upp tempot har Delvator nu infört Fast Track, ett snabbare kösystem, där sju av de populäraste maskinmodellerna, fyra bandgrävare från 9,5 till 24 ton, två hjulgrävare 15–17 ton och en hjullastare, gjorts tillgängliga för snabbare leveranser. Maskinerna är välutrustade med bland annat tiltrotator, LED-belysning, L8-spakar och mycket, mycket mer. De färdiga utrustningspaketen gör att modellerna kan levereras betydligt snabbare än om kundanpassningar ska göras.

– Vårt Fast Track koncept har varit igång sedan mars månad och har fått ett bättre mottagande än vi kunnat hoppas på. Maskinerna är utrustade för att passa de flesta kunderna, och feedbacken vi fått från marknaden har varit väldigt positiv, säger vd Jonas Coltén.

Det är hektiskt i utrustningslinan ute hos Felix Brymell, som nu kan titulera sig förste ”FastTrack-utrustare”.
–Det går undan, men det är kul, säger han. Nu börjar jag få in en rutin och det går smidigt och bra. Så fort jag kör ut en färdig maskin på gården för kontroll, står nästa redo att komma in i hallen.

I nuläget är det syskonparet Hitachi ZAXIS 135 (med bandgrävare ZX135US-7 och hjulgrävare ZX135W-7) som är de mest frekventa i linan, men fler modeller står på kö – redo att färdigställas till väntande kunder.

Alla specifikationer och modeller i konceptet presenteras utförligt i vår folder Fast Track. Den kan laddas hem här: https://delvator.se/fasttrack

DELVATOR AB
Box 196
241 23 Eslöv
Eslövs kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563473569

Kontaktperson

Jonas Coltén
Marknadsansvarig
+46 702612537 jonas.colten@delvator.se

Sänd till en kollega

0.062