23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vårvisning hos Östra Sönnarslöv Traktorcenter.

11 maj 13:00-20:00 arrangerar Traktorservice i Östra Sönnarslöv vårvisning.

Många leverantörer till Traktorservice visar upp sina maskiner, redskap och reservdelar och på plats från Gripen Wheels finns Thony Ljungh och Göran Jeppsson och visar däck från BKT Tires och dubbelmontage från Stocks AG samt vårt egna dubbelmontage GW Duals.

Traktorservice bjuder på korv och kaffe och vårsol såklart.
Kom och mingla, prata däck, och gör en superdeal!

Stort tack till Östra Sönnarslöv Traktorcenter för inbjudan till att deltaga och visa upp Gripen Wheels produkter.

Östra Sönnarslöv Traktorservice

Östra Sönnarslöv Traktorservice en del av det danska koncernföretaget Danish Agro och därmed ett dotterbolag till Swedish Agro Machinery.

Hösten 2016 blev Danish Agros köp av Östra Sönnarslöv Traktorservice klart och sedan dess har Traktorservice arbetat nära Swedish Agro Machinery för att göra övergången så enkel som möjligt. Den 1 januari 2017 började Östra Sönnarslöv sälja CLAAS och har sedan dess portföljen utökats med HORSCH och SAMSON.

Östra Sönnarslöv Traktorservice startades av Göran Johnson och Gösta Olsson som en reparationsverkstad i mars 1967 hemma på Göstas gård. I våras firade Östra Sönnarslöv Traktorservice 50 år med maskinvisning på anläggningen i Östra Sönnarslöv. Traktorservice finns även i Hässleholm och i Asarum.

Swedish Agro Machinery
Swedish Agro Machinery är ett svenskt företag fokuserat på representation och import av CLAAS lantbruksmaskiner i Sverige. Företaget är också generalagent för SAMSON, HORSCH och AVR och återförsäljare av LEMKEN. Swedish Agro Machinery är ett dotterbolag till Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i Danmark och andra länder.

Gripen Wheels AB
Logistikvägen 2
556 52 Jönköping
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5565809885

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031