23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Trelleborg Twin Forestry skogsdäck på Swedish Forestry Expo

Trelleborg Twin Forestry är skogsdäcken för det storskaliga och professionella skogsbruket.  I monter S:35 utlovas experråd om däck samt fina mässerbjudanden.

Swedish Forestry Expo inriktar sig på storskaligt skogsbruk där Trelleborg har ett fint erbjudande i  Twin Foresty T440 & T480.

Twin Forestry T440 har en exklusiv  mönsterdesign för effektiv självrengöring och utmärkt dragkraft på alla underlag. Däcket 
ger maximalt grepp och maximal prestanda, med eller utan band. Stålbältet ger förbättrade hållfasthetsegenskaper för tuffa förhållanden.

Twin Forestry T480 har en perfekt passform och däcket ger ett enastående grepp i banden. Det unika drivmönstret med terrasser mellan nabbarna ger effektiv självrensning och stålbältet ger förbättrade hållfasthetsegenskaper.

Läs mer om Twin Forestry-däcken här.

Det är gratis att besöka mässan men du måste registrera dig för entébiljett.

 Välkommen till monter S:35!

Swedish Forestry Expo – skapad av branschen för branschen
Swedish Forestry Expo är en helt ny mötesplats för det professionella skogsbruket. Mässan är skapad av branschföreningen MaskinLeverantörerna och dess medlemmar inom skogsmaskinsektorn. På mässan visas bara produkter som är relevanta för det storskaliga professionella skogsbruket. En mötesplats med maskinerna i fokus!

Valet av Solvalla som mässplats gör att mässan är lättillgänglig både för besökare från hela Sverige som från andra länder. 
På en överskådlig yta kan mässbesökaren hinna se och uppleva alla utställare på Swedish Forestry Expo.  I kombination med de seminarier och möten som arrangeras på mässan blir Swedish Forestry Expo en helt ny arena för det professionella skogsbruket.

Läs mer om mässan här.

Yokohama TWS
Box 1088
231 81 Trelleborg
Trelleborgs kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560562620

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.046