23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vi på IQR tillverkar våra avfallskrossar på egna verkstäder i Sverige!

Passa på att komma till oss på IQR i Sverige och se er nästa livspartner en mobil IQR FH 1500 tillverkas på vår verkstad - just nu är ramen klar och däcken är på. Hör av er till mig så bokar vi ett möte (demo kan göras tidigast innan jul). Perfekta julklappen!

Livspartnern ovan är en avfallskross mobil IQR FlexHammer 1500 som såldes strax innan jag gick på semester. Varför livspartner? Vår äldsta FlexHammer som vi kallar Bettan finns att se och demoköras hos oss på IQR. Hon är tillverkade på början av 80 talet! Denna är dock inte till salu. Men den kan fortfarande krossa avfall trots sin ålder.  Med bra operatörer och underhåll så blir dessa maskiner långlivade.

Vi på IQR är Svenska maskintillverkare och vi bygger våra maskiner från grunden och Vi har varit entreprenörer inom avfallskrossning.  Våra avfallskrossar är byggda så de tål järn skrot och de har en ejectlucka som öppnar sig vid något okrossbart föremål kommer in i kvarnen.

Så ta och boka ett möte med oss så sitter vi ner och lysssnar på era behov  och så äter vi en lunch på Ugn18.se Efter lunch gör vi ett studiebesök i vår verkstad där vi just nu tillverkar en ny mobil IQR FlexHammer 1500.  Som ännu inte har en ägare och är till Salu men mellanförsäljning kan förekomma något vi måste reservera oss för.

Med vänlig hälsningar

Johan
iqr.se
tel:  +46 702 49 95 95

PS. Önskar er alla en skön höst och välkommen till oss på IQR i Trollhättan DS.

IQR Systems AB
Stallbackavägen 26
461 38 TROLLHÄTTAN
Trollhättans stad
Sverige

Kontaktperson

JB
Johan Berntsson
johan.berntsson@iqr.se

Sänd till en kollega

0.063