23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Styx dubbelramp - höstens extraljusnyhet med dynamiskt positionsljus

Nytt i HBAs extraljussortiment är Styx dubbel - en dubbelradig extraljusamp med dynamisk uppstart av positionsljuset.

Styx dubbel är en dubbelradig extraljusramp med dynamisk uppstart av positionsljuset. Styx dubbel kombinerar nytänkande ljusteknologi med industriell design och den dynamiska uppstarten av positionsljuset ramar in extraljuset på ett tilltalande sätt.

Maximal ljuslängd och E-godkännanden
Styx dubbel är utformad för att tåla det nordiska vinterklimatet. Reflektorerna har, i kombination med lysdioderna, utvecklats för att få maximal längd på ljuset. Rampen är E-godkänd enligt ECE R112 och lyser med 1 lux på 650 meter, 180W. Det dynamiska positionsljuset finns med ett ECE R7 E-godkänt vitt ljus och ett orange stylingljus. Ramphuset är av aluminium och linsen av slagtålig polykarbonat.

Montering, fästen och kontaktering
Rampen passar utmärkt att montera antingen under eller över fordonets registreringsskylt. Den smälter även in i fordonets grill. Du kan själv välja hur du sätter fast rampen. Styx levereras med fästen för mitt- eller sidomontering och har utgående kabel med 4-polig DT-kontakt. 

Tillbehör
Som tillbehör erbjuder HBA ett komplett kablage med 4-poliga DT-kontakter och säkring. Om rampen ska monteras på personbil eller transportbil finns även ett universalfäste i svartlackerad rostskyddsbehandlad plåt.  

Här finns HBAs extraljussortiment >>

HBA Fordonsteknik AB
Fågelviksvägen 18-20
145 53 Norsborg
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563218832

Kontaktperson

JB

Sänd till en kollega

0.031