23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

En takmonterad Lazer Linear 42 Elite extraljusramp på Mercedes 350de

Vår partner AK Mobilkonsult i Umeå har gjort en snygg takmontering av Lazer Linear Elite.

Lazers Linear-serie bygger på 3W dioder som är riktade bakåt i lamphuset. Lazer har sedan genom noggrant anpassad linsoptik designat en ljusbild som fokuserar ljuset både framför fordonet och i vägrenen. Samtidigt minimerar ljusbilden förekomsten av spilljus som reflekteras i motorhuven och stör eller bländar föraren. Resultatet blir en optimal ljusspridning även vid montering högt upp på fordonet.

På grund av större vindfång och vindmotstånd finns det alltid en ökad risk att brus och ljud fortplantas in i fordonet när extraljus takmonteras. Linear-serien har låg profil och bygger endast 41mm i höjdled. Den är strömlinjeformad och aerodynamiskt utformad vilket minimerar vindgånget och gör den lämplig för just takmontering, precis som AK Mobilteknik har gjort.

För användare som vill montera extraljus i eller runt fordonets grill innebär Linears diskreta design en sömlös och snygg installationer.

AK Mobilteknik har takmonterat ett Linear 42" Elite ramp på taket. De har även använt ett färdigt SuperSeal kablage för snabb och enkel montering.

Se HBAs utbud av Linear extraljus här >>

HBA Fordonsteknik AB
Fågelviksvägen 18-20
145 53 Norsborg
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563218832

Kontaktperson

JB

Sänd till en kollega

0.031