23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Läs senaste utgåvan av magasinet HBA Nytt

Höstens utgåva av HBA Nytt är här. I den senaste upplagan kan du läsa om HBAs senaste tillskott i sitt partnernätverk; AK Mobilkonsult, även känt som Ditec i Umeå. Vidare tar HBA med dig bakom kulisserna på sin höstkonferens som innefattar en del säljmöte och en del belysningstester i ljuslabb.

AK Mobilkonsult löser alla fordonsinstallationer och rekondjobb
AK Mobilkonsult AB, eller mera känt som Ditec hos Umeåborna, och HBA har startat ett långsiktigt partnersamarbete. Grunden i den gemensamma satsningen är ett butikskoncept med kundanpassade produkter från HBA som innehåller allt från extraljus, arbetsljus och varningsljus till back-TV och tillbehör.

Höst och vinter innebär högsäsong för HBAs säljkår
Vi går mot höst och vinter vilket innebär högsäsong för oss i belysningsbranschen. HBAs höstnyheter är nu i lager och företaget har precis samlat sin säljkår för ett par intensiva dagar av säljmöte och produktutbildning. 

Årets höstmöte hölls i anslutning till Axel Johnson Internationals ljuslabb i Göteborg. Under mötesdagarna testades och jämfördes belysning i ljuslabbet. HBAs sortimentchef Dan presenterade nya och tillkommande produkter. Försäljningschef Stefan gick igenom höstens sälj- och resplaner med pågående och förväntade kundprojekt. Mötet avslutades sedan med en produktutbildning av Awilco, vår danska leverantör inom strömförsörjning.

Läs HBA Nytt på HBAs hemsida >>

Ladda ner HBA Nytt direkt >>

HBA Fordonsteknik AB
Fågelviksvägen 18-20
145 53 Norsborg
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563218832

Kontaktperson

JB

Sänd till en kollega

0.031