23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

TotalEnergies lanserar nytt sortiment av kylvätskor

TotalEnergies tar kylarvätskor till nästa nivå: Cartech - Plus EVO - Neotech

TotalEnergies lanserar ett nytt sortiment av kylvätskor: Cartech, Plus EVO och Neotech. Med skydd ner till -37C kommer ditt fordon att vara redo för mycket kalla klimatförhållanden, och utan skadliga tillsatser som nitriter, borater, 2-EHA och aminer, tillsammans med EU-standarden för koldioxidutsläpp, tas naturligtvis också hänsyn till miljön!

Cartech - Det framtidssäkra valet för personbilar*
Cartech är utformad för personbilar och erbjuder en glykolbaserad premiumformel och den senaste P-OAT-tekniken (fosfaterad organisk tillsats) för stabilitet vid höga temperaturer och fluktuationer samt komponentskydd. Den är särskilt lämplig för bilmärken under Stellantis samt Ford, Renault och Nissan.

Plus EVO - Precis rätt för grundläggande silikatkrav*
Plus EVO uppfyller kraven för silikatbaserade applikationer. Det är en mångsidig och multifunktionell kylvätska baserad på monoetylenglykol i kombination med silikatinhibitorteknik med fosfat och organiska tillsatser (Si-P-OAT). 
Plus EVO är lämplig för förbränningsmotorer men även för vissa elbilar. Den rekommenderas särskilt för tyska biltillverkare och motorer som kräver en silikatbaserad kylvätska.

Neotech - För tillförlitlighet i tunga fordon*
Neotech är avsedd för tunga fordon som lastbilar och entreprenadmaskiner. Den är baserad på monoetylenglykol i kombination med organiska tillsatser (OAT) och tål höga temperaturer och fluktuationer under extrema förhållanden. Den är också lämplig för fordon med förbränningsmotorer och vissa elbilar.

Cartech, Plus EVO och Neotech finns som koncentrat (Glacelf) och bruksfärdigt (Coolelf). 

 * Observera att den primära användningen av dessa kylvätskor kan variera. Se alltid vår oljeguide för rekommendationer för specifika märken/modeller och datablad. Så att du också kan hålla huvudet kallt!

Du kan läsa mer om TotalEnergies kylarvätskor här

TotalEnergies Marketing Sweden AB
Box 50326
202 13 Malmö
Malmö stad
Sverige

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.046