23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

POLARIS - ett unikt styrsystem för extrautrustning i fordon

POLARIS är designat för att kontrollera och styra extern elektronisk utrustning i ett fordon. Bland annat är alla reläer och säkringar digitala.

Installationen av POLARIS är fristående från fordonets originalsystem och systemet konfigureras genom en datorbaserad mjukvara. POLARIS har många fördelar och valmöjligheter inom automation och skräddarsydda funktioner.

Installationen av POLARIS är enkel och tidsbesparande. Mellan huvudenheten och kontrollpanelen krävs endast en kabel vilket underlättar montaget. Polaris är CANbus kompatibelt och kan läsa av och styra funktioner via fordonets
CANbus signaler.

POLARIS kan även styra extern utrustning såsom bakgavellyftar och annan hydraulisk utrustning som kräver hög startström. Övervakning av vätskenivåer, temperaturnivåer etc kan visas med digitala mätare på kontrollpanelen. Med den inbyggda temperaturkontrollen kan användaren via gränssnittet, styra och övervaka externa funktioner som till exempel klimatanläggningar och andra temperaturenheter. POLARIS har även inbyggd energihantering och batteriövervakning, som innebär att systemet stänger av funktioner i prioriterad ordning vid spänningsfall.

Läs foldern om Polaris >>

HBA Fordonsteknik AB
Fågelviksvägen 18-20
145 53 Norsborg
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563218832

Kontaktperson

JB

Sänd till en kollega

0.11