23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Panasonic lanserar kostnadsfri autotracking-programvara för PTZ-kameror

Ny inbyggd autotracking (automatisk spårning) gör det möjligt för PTZ-kameror att behålla inramningen i en mängd olika situationer, vilket gör spårningen enkel och exakt.

Panasonic Connect Europe har lanserat sin nya kostnadsfria, AI-baserade programvara för autotracking till PTZ-kamerorna AW-UE40, AW-UE50 och AW-UE80. Den nya mjukvaru-uppgraderingen gör det möjligt för kameror att inte bara filma bilder utan även aktivt delta i att skapa dem, genom att bibehålla inramningen i en mängd olika situationer. 

Detta gör det möjligt för användare att leverera otroligt stabil filmning, utan involvering av extern utrustning. Den smarta förinställda spårningsfunktionen i kameran reagerar snabbt på motivets rörelser, vilket förhindrar missade bilder.

Autotracking-mjukvaran är enkel att installera och kan styras via den kostnadsfria programvaran Panasonic EasyIP. Den nya autotracking-funktionen kan användas i en mängd olika sammanhang, från föreläsningssalar, klassrum och hörsalar till nyhetsstudior och företagspresentationer. Den kostnadsfria programvaran gör det möjligt för användare att spela in allt viktigt innehåll utan behov av flera operatörer som styr kamerorna. Den enkla handsfree-användningen gör spårningen otroligt enkel, exakt och funktionell.

Panasonic erbjuder även mer avancerade programvaror för autotracking,[1] AW-SF100 och AW-SF200 med automatisk spårning för filmning av multipla personer, med ansiktsigenkänning[2] som tillval, och detektering av människokroppar. Programvaran innehåller även vidvinkel- och röstdetekteringsfunktioner, vilket gör det möjligt att upptäcka personer som föreläser, om de hamnar utanför bild.

Panasonics avancerade programvara för automatisk spårning finns även till AW-UE160 PTZ-serien och har intuitiva GUI-inställningar och IP-baserad programvara för fjärrstyrning. Installationen är enkel, ingen programvaruinstallation krävs. Det finns två versioner: en fristående för användning på en enda PC samt en med webbapplikation som möjliggör styrning från en surfplatta, mobiltelefon eller stationär dator. 
 
[1] Autotracking-programvarorna AW-SF100 och AW-SF200 är ej kostnadsfria.
[2] Mer information om hur Panasonic hanterar ansiktsigenkänningsdata enligt GDPR finns här: https://eu.connect.panasonic.com/gb/en/products/broadcast-proav/aw-sf200

digitalPR
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark

Sänd till en kollega

0.031