23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vinterns belysningsnyheter som inte får missas

HBA breddar sortimentet inom varningsljus och riktade arbetsljus, även kallade scene lights. Varningsljusen omfattar tre familjer av planmonterade och stångmonterade modeller samt tre nya riktade varningsljus. De riktade arbetsljusen är vinklade nedåt, utformade för att effektivt belysa fordonets närområde och är idealiska för planmontage på bland annat skåpbilar, lastbilar, ambulanser och arbetsfordon.

HBA introducerar två nya modeller av riktade arbetsljus, scene lights - SL157 och SL209
SL157: Diskret utförande och kraftfull belysning
SL157 är en nedåtriktad arbetsbelysning, även kallat scene light, med en diskret och kompakt design som inte kompromissar med ljusstyrkan. Den levererar ett kraftfullt ljus på 1400 teoretiska lumen och 890 faktiska lumen med endast 14,4W. Det gjutna svarta aluminiumhuset gör SL157 både väderbeständig och vibrationstålig, vilket säkerställer pålitlig prestanda under alla förhållanden.

SL209: Maximal ljusspridning och tilltalande design
SL209 erbjuder en arbetsbelysning med ett kurvat hus som garanterar maximal ljusspridning och tilltalande design. Med en ljusstyrka på 1730 teoretiska lumen och 1460 faktiska lumen vid endast 13,4W, levererar SL209 kraftfull belysning med effektiv energiförbrukning. Precis som SL157, uppfyller SL209 EMC-klassen CISPR 25:3 och är konstruerad med ett gjutet svart aluminiumhus för att säkerställa hållbarhet och vibrationsbeständighet.

HBA presenterar vinterns produktnyheter - tre modeller av runtomlysande varningsljus med blixtrande mönster

B22: Optimalt uppmärksamhetsvärde med aerodynamisk profil
B22, ett runtomlysande varningsljus med blixtrande ljusmönster, sätter en ny designstandard för säkerhet. Detta toppmoderna varningsljus har en anmärkningsvärt låg och aerodynamisk profil och finns för planmontage eller stångmontage med DIN-fäste. B22 är E-godkänt enligt ECE R65 klass 1/TA1 och anpassat för alla fordonstyper som kräver ett tåligt och vibrationsresistent varningsljus med intensiv ljusstyrka.

B22 LITE: Förenklad funktionaliteten som inte kompromissar
B22 LITE är ett enkelt runtomlysande varningsljus som erbjuder maximal prestanda i modern design och prestanda. B22 LITE har samma tilltalande design som B22, men med enkla funktioner som inte kompromissar med ljusprestanda. Varningsljuset har ett enda blixtmönster och detta är självklart E-godkänt enligt ECE R65 klass 1/TA1.

B23: Varningsljuspuck med hållbar design
B23 är en helt unik runtomlysande varningsljuspuck med blixtrande ljusmönster. Pucken är innovativ och med bas i aluminium kombinerar B23 en lågbyggd profil med hållbarhet. Skräddarsytt för alla fordon som behöver ett robust och vibrationsresistent varningsljus med kraftfull belysning, E-godkänd enligt ECE R65 klass 1/TA1. B23 kommer i två utföranden och användaren kan välja mellan en planmonterad puck eller ett stångmonterat ljus med utgående bult.

Se alla produktnyheter på HBAs hemsida >>

 

 

HBA Fordonsteknik AB
Fågelviksvägen 18-20
145 53 Norsborg
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563218832

Kontaktperson

JB

Sänd till en kollega

0.031