23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Drivknuten.se i samarbete med Dennis Nilsson Top Fuel Team...

Ibland är det tillfälligheter som skapar möjligheter. Drivknuten.se fick en förfrågan från Dennis Nilsson Top Fuel Racing Team om drivaxlar till deras servicebil samtidigt som Drivknuten å sin sida ställt en förfrågan till teamchefen om tillverkning av specialdelar, och nu finns ett utbyte och givande samarbete.

Förfallodatum
den 12 februari 2026

Det är inte varje dag Drivknuten.se får en förfrågan från ett Top Fuel team om drivaxlar, må vara att det var till en servicebuss, men i alla fall! 
Samtidigt hade Drivknuten kontaktat Johnny Nilsson på Autoart, som bland annat sysslar med legotillverkning, om de kunde tillverka drivaxeldetaljer som inte längre finns att tillgå. Johnny är tillika teamchef för Dennis Nilsson Top Fuel Racing Team, och därmed var säcken knuten och ett givande samarbete inleddes. Johnny Nilssons företag Autoart är också en agentur för högflödes AN-kopplingar och metallomspunnen slang som Drivknuten använt och även levererat till andra team de sponsrat.
Utöver leveranser av delar åt båda håll, finns också ett utbyte inom kunskap om teknik och material. Drivknuten.se som specialister på drivlina med kunskap om vilka styrkor och svagheter det finns inom det gebitet, om än inte för dragracing och Top Fuel ändamål. 
Från Dennis Nilsson Top Fuel Racings håll om de extrema utmattningar av material som det innebär med effekter på 12.000 hästkrafter. Teamet är ett av totalt åtta Top Fuel team i hela Europa.

Se mer om: Dennis Nilsson Top Fuel Racing

För rätt delar till varje bil och drivlina: Drivknuten.se

Drivledens Bildelar i Helsingborg
Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5569157463

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.032