23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

NYTT TILLFÄLLE - Arbetsledning av UV gjutningar - säkra din plats!

Detta är kursen för dig som har en beställare som kräver en behörighet för undervattensgjutningar. Kursen ger kompetens inom både arbetsutförandet, likväl som kontroll av undervattensgjutning samt de tekniska bestämmelserna som finns på området och uppfyller kraven i VV publ 2004:69.

Utbildningen består av en teoretisk och praktisk del och genomförs i sin helhet på plats i Stockholm och vänder sig till dig som primärt är arbetsledare och provtagare. Du som operatör kan också gå kursen men behöver ej deltaga i den praktiska delen av kursen. 

Kursen förutsätter att du tidigare gått Betong platsgjuten klass 1 i rollen som arbetsledare och klass 2 i rollen provtagare och operatör. Ett godkänt teoretiskt prov krävs för att intyg ska kunna ställas ut.

Provet genomförs vid kurstillfället eller vid någon av de ordinarie provtillfällen som erbjuds för klass 1 och klass 2 varje månad. Se hemsida för datum

​2 veckor innan kursstart kommer du som deltagare få tillgång till vår lärportal där en del av kursen kommer finnas tillgänglig i avsikt att öka dina chanser till godkänt resultat på tentamen!

Läs mer

Blendify Learning AB
Gamla landsvägen 4
196 30 Kungsängen
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5591955454

Kontaktperson

PB

Sänd till en kollega

0.078