23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Trelleborgs HF1000- och MPT100-däck vinner priset “Årets lantbruksdäck 2024”

Trelleborgs innovativa däck och långvariga bidrag till lantbruksbranschen har erkänts vid “Neumático del Año Agrícola 2024” i Spanien. • Trelleborg HF1000 är nästa generations implementdäck. Speciellt utformat för att öka lastkapaciteten på stora fodervagnar och gödseltankar. • Trelleborg MPT100 är ett specialdäck i radialutförande och med stålbälte specifikt avsett för agrotrucks.

Trelleborg tires är stolta över att ta emot priset ”Årets lantbruksdäck 2024” för sin innovation och prestanda av Trelleborgs HF1000- och MPT100-däck. 

Priset arrangeras av den specialiserade tidskriften Neumáticos y Mecánica Rápida (NMR), som erkänner enastående bidrag till lantbruksbranschen när det gäller innovation, prestanda och respekt för miljön. 

HF1000, Trelleborgs toppmoderna implementdäck, har en avancerad teknik anpassad för att hantera stora laster på fodervagnar och gödseltankar. Med ett innovativt mönster som säkerställer ett bredare fotavtryck och god självrensning, minimerar HF1000 markpackningen samtidigt som det maximerar effektiviteten även under de mest krävande förhållandena. Dess VF-konstruktion och stålbälteskonstruktion garanterar hållbarhet och överlägsen prestanda både på fältet och på vägen. 

MPT100-däcket är främst framtaget för agrotrucks. Det har exceptionell stabilitet och slitstyrka. MPT100-däcket har en plan slitbana som minskar markpackningen. Dess noggrant utformade terrasser mellan nabbarna ger optimal självrensning, vilket förhindrar att slitbanan täpps igen även i de mest utmanande leriga miljöerna, och säkerställer därmed topprestanda för lantbrukare.

Ramón Martinez, Country Manager för Spanien och Portugal på Yokohama TWS, uttrycker stolthet över erkännandet och kommenterar: “Vi har en långvarig förpliktelse att stödja yrkesverksamma inom lantbruket för att uppnå högre effektivitet och produktivitet med minimal miljöpåverkan. Vinsten i denna kategori understryker HF1000- och MPT100-däckens förmåga att leva upp till dessa löften och ytterligare befästa lantbrukarnas möjlighet att prestera mer med mindre resurser.”

Trelleborgs framgång med HF1000- och MPT100-däcken föregås av tidigare utmärkelser, inklusive TM1060 år 2016 och TM1000 ProgressiveTraction® år 2021. 

Läs mer om Trelleborgs däcklösningar här

 

 

Yokohama TWS
Box 1088
231 81 Trelleborg
Trelleborgs kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560562620

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047