23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Det här gör DT-kontakten populär i fordonsbranschen

Idag är DT-kontakten vanligt förekommande i fordonssektorn och återfinns bland annat på belysningsprodukter. Du hittar DT-kontakter på arbetsljus, varningsljus, extraljus och varningsljusramper.

DT-kontakten har blivit populär då den är enkel att både installera och underhålla. Dessutom ger DT-kontakten en tät och långsiktigt hållbar anslutning.

Vi har länge använt DT-kontakter på våra produkter och det passar väl in i vårt lösningsorienterade tankesätt, HBA Solutions. För oss innebär HBA Solutions att vi tillsammans med dig hittar effektiva lösningar som underlättar din hantering och montering, vilket i slutändan sparar tid och pengar. Ett sätt vi gör detta på är genom vårt djupa och breda utbud av ADR klassade kablar med monterad DT-kontakt. Här följer några exempel på varför DT-kontakter är en smart lösning.
 
• Att uppdatera och ersätta ett befintligt arbetsljus med två arbetsbelysningar går snabbt och enkelt med en DT-grenkabel.
• Att montera positionsljus längs ett fordon blir smidigt om du först lägger en slinga av kabel med utgående DT-kontakter.
• Att välja ett varningsljus med monterad 2- eller 4-polig DT-kontakt underlättar både under monteringen och vid framtida service.
• Med en DT-kontakt på varningsljusrampen blir service, underhåll och byte enkelt. Speciellt när rampen sitter på ett lastbilstak eller en traktorhytt.
 
Vi använder ADR kabel till alla våra DT-kablar och DT-kablage. Det speciella med en ADR kabel är att den dubbelmantlad och har ett utvändigt hölje av polyuretan. Den är därför både smidigare och följsammare att montera jämfört med en standardkabel. Det gäller även vid mycket låga temperaturer. En annan fördel med ADR kabel är att den är nötningstålig.

Läs mer om varför DT-kontakten är bra! >>

Se alla kablage på HBAs hemsida >>

HBA Fordonsteknik AB
Fågelviksvägen 18-20
145 53 Norsborg
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563218832

Kontaktperson

JB

Sänd till en kollega

0.047