23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Separera fukt i hydraulik

Öka systemtillgängligheten och spara driftkostnader

I pappersfabriker är fukt i olja en stor riskfaktor som för med sig höga kostnader på kort och lång sikt. Fukten uppstår ofta  vid papperstillverkningsprocessen, filttvätt, läckande ånghuvuden eller oregelbundenheter i torkhuvan (nollpunktsflytt). Eftersom trender som hållbarhet och bevaring av resurser ofta för med sig en kostnadsintensiv separering, mycket kort livslängd på filter, stort slitage på filterelement och många oljebyten innebär de även en stor finansiell börda.

Exempel på en HYDAC produktlösning:

Vår vakuum avvattningsenhet ur FAM-serien minskar mängden fukt i systemet snabbt och varaktigt. Samtidigt filtrerades och avgasades oljan parallellt. Med ett integrerat onlinemätsystem kan man kontinuerlig tillståndsövervaka oljan. AquaSensor AS 1000 mäter vatteninnehållet och ContaminationSensor CS 1000 partikelkontaminering. Genom anslutsning till SensorMonitoring Unit SMU 1200, kan man mäta värdena och sparar dem så att de kan föras över och användas vidare.

 

Våra experter hjälper dig att hitta en lösning som passar era behov.

Läs mer om fukt i hydraulik

 

------------------------------------------------------------------

HYDAC erbjuder:
Komponenter och lösningar inom hydraulik, filter, elektrifiering, system och servicepartners sedan 1963. Söker du partner inom e-mobilitet, vi arbetartillsammans med dig för att hitta de rätta lösningarna för era mobila maskiner. Vi är gärna med från början när en mobil maskin ska elektrifieras. Vi har kompletta lösningar för hela drivlinan, såsom elmotorer, batterier, kylsystem och styrsystem.

HYDAC AB
Domnarvsgatan 29
16353 Spånga Sweden
hydac.se

Följ oss gärna på  Linkedin & Youtube för mer spännande innehåll från HYDAC.

--> Besök oss på Euro Mine Skellefteå 28 - 30 maj 2024. 
Euro Mine Expo är en mässa och konferens med fokus på gruvindustrin som äger rum i Sollefteå vartannat år. Den erbjuder en plattform för yrkesverksamma inom gruvindustrin att samlas, utbyta kunskap och visa upp de senaste teknikerna och innovationerna inom gruvdrift. Utställningen lockar deltagare från hela världen och är därmed en global plattform för att dela idéer och främja samarbete inom gruvsamhället.

Hydac AB
Domnarvsgatan 29
163 53 Spånga
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5562061324

Kontaktperson

AI

Sänd till en kollega

0.08