23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Intelligenta drivsystem - behovsanpassat för dina behov

Elmekanisk drivteknik och en varvtalsreglerad design erbjuder nya lösningar för många av dina system

HYDAC är experter på att balansera olika funktioner för ökad funktionalitet, tillförlitlighet och säkerhet med färre komponenter. Med vår kunskap och expertis kan vi hjälpa dig att välja det bästa drivsystemet för dina behov.

Hur bidrar HYDAC KineSys-lösningar till ökad hållbarhet? 

  • Genom varvtalsreglerad hydraulik kan minskningen av drivkraft, buller, tankstorlek och underhållsintervall bidra till ytterligare resursbesparingar i driften.
  • När elmekaniska cylindrar används behövs ingen olja som driftvätska, då minskar risken för nedsmutsning ytterligare.
  • HYDAC KineSys syfte är även att återföra viktiga material till kretsloppet. Vår kåpa till CO3-kraftenheten är tillverkad av överblivna förpackningar som innehåller aluminium och som annars hade bränts upp.

I vilken utsträckning bidrar HYDAC KineSys drivsystem till ökad effektivitet? 
Hydrauliska och elmekaniska drivsystem är skräddarsydda för att passa applikationens behov. Energibehovet är noggrant anpassat till cykeln där det behövs, vilket effektivt fördelar drivkraften. Den signifikant lägre kraftförlusten resulterar ofta i att hydrauloljekylning inte längre är nödvändig. Detta innebär en dubbel effekt där mindre energi behövs för driftningen och den sparade energin kan användas till andra ändamål än kylning.

👉 Läs mer om KineSys Drivsystem

 

👋 Varmt välkommen att kontakta oss för rådgivning eller mer information inom:
Hydraulik - Filtrering - Elektronik - Kylning - E mobility 

------------------------------------------------------------------

 

HYDAC erbjuder:
Komponenter och lösningar inom hydraulik, filter, elektrifiering, system och servicepartners sedan 1963. Söker du partner inom e-mobilitet, vi arbetartillsammans med dig för att hitta de rätta lösningarna för era mobila maskiner. Vi är gärna med från början när en mobil maskin ska elektrifieras. Vi har kompletta lösningar för hela drivlinan, såsom elmotorer, batterier, kylsystem och styrsystem.

HYDAC AB
Domnarvsgatan 29
16353 Spånga Sweden
info@hydac.se

Följ oss gärna på  Linkedin & Youtube för mer spännande innehåll från HYDAC.

--> Besök oss på Euro Mine Skellefteå 28 - 30 maj 2024. 
Euro Mine Expo är en mässa och konferens med fokus på gruvindustrin som äger rum i Sollefteå vartannat år. Den erbjuder en plattform för yrkesverksamma inom gruvindustrin att samlas, utbyta kunskap och visa upp de senaste teknikerna och innovationerna inom gruvdrift. Utställningen lockar deltagare från hela världen och är därmed en global plattform för att dela idéer och främja samarbete inom gruvsamhället.

Hydac AB
Domnarvsgatan 29
163 53 Spånga
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5562061324

Kontaktperson

AI

Sänd till en kollega

0.032