23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vi ses på Elektronikmässan den 10-11 april!

Regal Components AB och Trafag AG ställer ut tillsammans på Elektronikmässan i april.

Varmt välkommen att träffa oss på Regal Components och vår partner Trafag AG på Elektronikmässan som pågår den 10–11 april på Kistamässan, Stockholm.

Besök oss i monter E:02
Vi finns på plats för att visa er givare inom tryck, temperatur och gasdensitet. Tillsammans med oss kan vi hitta den bästa lösningen för din applikation.

Våra expertområden:

  • Hydraulik
  • Skeppsbyggnad
  • Järnväg
  • Explosionsfarlig miljö
  • Stora motorer
  • Gasdensitet
  • Test och mätning
  • Vätgas

Elektronikmässan är Sveriges främsta mötesplats inom elektronikbranschen där ledande leverantörer och nya innovatörer träffas för att diskutera trender och framsteg, samtidigt som nya kontakter knyts med potentiella partners.  Produktutvecklingsmässan Advanced Engineering pågår samtidigt.

Besök gärna vår digitala monter.

Kontakta Maximilian Grudin för mer information.

Väl mött! 

 

Regal Components AB
Med över 30 års erfarenhet stödjer vi maskinbyggare genom att tillhandahålla produkt- och systemlösningar inom sensorer och givare samt elektriska drivsystem. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar, från mindre modifieringar eller add-ons till kundunika produkter.

Kvalitet är kärnan i vår verksamhet. Vi är certifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015 och uppfyller både funktionssäkerhet och andra myndighetskrav.

Med egen utvecklingsavdelning och produktionsanläggning levererar vi sensorsystem och elektriska drivsystem till maskin- och fordonstillverkare över hela världen.

Regal Components är sedan mer än ett decennium representant för Trafag AG i Sverige.  www.regal.se

Trafag AG
Trafag AG är ett schweiziskt företag och en av världens ledande tillverkare av högkvalitativa givare och brytare för tryck, temperatur och SF6 gas.

Produkterna är utvecklade och tillverkas för att uppfylla kraven för de mest extrema miljöer. Rigorös kvalitetssäkring enligt ISO 9001 med moderna produktionslokaler med renrumskvalitet samt strikt övervakade produktionsförfaranden gör Trafag till en tillverkare av mycket högkvalitativa produkter.

Trafag har ett brett utbud av produkter lämpliga för hydraulik, vattenrening, testbänkar, mobilhydraulik, gasövervakning mm. Samt typgodkända produkter för skeppsbyggnad, järnväg och EX-miljöer.  www.trafag.com

------

Behöver du hjälp med att hitta en smart lösning till din applikation?
Kontakta våra experter via:

Följ oss på LinkedIn för de allra senaste nyheterna!

Regal Components AB
Lefflersgatan 1
754 50 Uppsala
Uppsala kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564385655

Kontaktperson

MG

Sänd till en kollega

0.094