23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Panasonic lancerer ny softwarebaseret medieproduktionssuite

Videoproduktion bliver intuitiv og effektiv med den nye Media Production Suite. Dens Video Mixer-plugin bruger AI-teknologi med AI Keying-funktion til at eliminere behovet for en grøn baggrund, selv når man filmer udendørs.

Panasonic Connect Europe præsenterede i dag sin nye softwarebaserede Media Production Suite, der samler PC-software til Panasonics professionelle kamerasystemer på en enkelt brugervenlig platform. Det giver adgang til flere funktioner på en enkelt skærm til intuitiv og effektiv videoproduktion direkte på settet. Media Production Suite er gratis, men tilbyder også forskellige betalte plugins, der fortsat vil blive udvidet i fremtiden.

Efterhånden som brugen af video stiger i den akademiske verden og i erhvervslivet, strømliner den nye Media Production Suite kamerainstallationen med en lang række funktioner, der muliggør videoproduktion af høj kvalitet med små teams. En intuitiv, touch-baseret brugerflade forenkler betjeningen, så selv ikke-specialiserede medarbejdere kan producere video i høj kvalitet.

De grundlæggende funktioner i Device View og PTZ Control er inkluderet gratis i Media Production Suite. Betalte plugins omfatter Video Mixer, Visual Preset og Auto Tracking.

Funktionen Device View centraliserer styringen af flere PTZ-kameraer fra en enkelt pc, herunder kamera-netværksindstillinger, statuskontrol og strøm. Den registrerer automatisk alle tilsluttede kameraer og implementerer netværksindstillinger og firmwareopgraderinger samtidigt, hvilket giver effektiv videostyring over netværk.

Med PTZ Control kan brugerne justere kameraets panorering, hældning og zoom samt fokus, iris, forstærkning, hvidbalance, lukker og ND-filter, mens de ser videooutput fra en PC. Det accepterer op til 100 forudindstillinger til smart betjening.

En bred vifte af betalte plug-ins kan også føjes til platformen for at imødekomme specifikke behov, såsom automatisk sporing til nøjagtig sporing ved hjælp af ansigtsgenkendelse og kropsgenkendelse for at følge uventede bevægelser til fleksibel, automatiseret videooptagelse.

Det snart kommende Video Mixer plug-in vil bruge AI-teknologi med AI-Keying-funktionen for at eliminere behovet for en grøn baggrund, når du komponerer baggrunde, selv når du optager udendørs. Det understøtter P-in-P-behandling, automatisk videoswitching, knyttet til mikrofon, samt SDI, NDI® * og SRT input/output.

Endelig giver Visual Presets brugerne mulighed for blot at klikke på et ikon for at pege flere PTZ-kameraer mod et motiv til produktioner med flere kameravinkler. Det er også muligt at forbinde et PTZ-kamera og en trådløs Panasonic-mikrofon for at automatisere videooptagelse af talere, for eksempel på hybridkonferencer.

Media Production Suite er tilgængelig nu.

digitalPR
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark

Sänd till en kollega

0.032