23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Högsta EMC-klassificeringen - belysning för militärt bruk

Achleitner i Wörgl, Österrike, arbetar med design, utveckling och produktion av specialbyggda karosser och släpvagnar. Dessutom tillverkar de specialfordon för polisen, militären och paramilitära ändamål. I Wörgl anpassas och tillverkas alla fordon enligt kundspecifikationer. HMV Survivor I har TYRIs VL6, en smal LED-arbetslampa med högsta EMC-klassificering - ett måste för polis och militär.

När TYRI började utveckla LED-lampor för gruvdrift, byggnation, jordbruk och skogsbruksmaskiner 2006, lades särskild vikt vid elektromagnetisk kompatibilitet. Vid den tiden bestämde sig TYRIs forsknings- och utvecklingsavdelning för att sikta på högsta möjliga EMC-klass enligt CISPR 25 för alla LED-produkter. Under många år samarbetade de med externa EMC-laboratorier, men detta förlängde utvecklingstiden för nya produkter avsevärt.

År 2016 bestämde sig TYRIs ledning för att investera i ett eget EMC-laboratorium för att bli oberoende av externa testinstitut.

Håkan Dalsvik, en elektronikingenjör, ansvarar för EMC-mätningarna på TYRI och ger insikt i sitt arbete. Han har arbetat som "Senior Electronics Engineer" sedan 1999, och testar hur väl elektriska komponenter fungerar i en elektromagnetisk miljö utan att orsaka elektromagnetiska störningar.

Störningar kan uppstå genom kabeldragningen, luften eller genom elektrostatisk urladdning – ESD. Eftersom TYRIs LED-strålkastare innehåller elektronik, genomgår varje nyligen utvecklad produkt omfattande EMC-testning.

"När vi stöter på problem under våra EMC-tester, som flimmer i ljuset, kan vi nu agera omedelbart. Vi har en hög kompetensnivå i EMC-frågor och genomför våra tester med precision," säger Håkan Dalsvik. Håkan tillhandahåller våra OEM-kunder med EMC-protokoll, som inkluderar resultaten av: • Ledda emissioner och strålande emissioner • Ledda immunitet och strålande immunitet

Videor om detta kan hittas på https://tyrilights.com/tyri-light-academy/
 

TYRI Sweden AB
Aröds Industriväg 78
422 43 Hisings Backa
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5563823037

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.063