23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Inspektion av lyftutrustning - CRANEMECH AB

Hur är statusen på era lyftredskap?

Förra veckan var vi ute på uppdrag hos 2 företag samt att 1 företag valde att leverera sin utrustning till Cranemech för den omfattande inspektionen med det årliga och dokumenterade underhållet enligt A.F.S.2006:6.

Vi tackar för förtroendet för att tillsammans kunna medverka till att öka säkerheten och säkerhetstänket hos våra kunder. Vår märkning är unik och alla lyftredskap samt lyftutrustning märks med vår etikett med Qr kod efter utförd inspektion. Detta ingår för dig som kund.

Våra testbilar är den dagliga arbetsplatsen för många av våra medarbetare. Därför är enheterna utrustade med egna reservdelslager, arbetsbord, verktyg, testutrustning och IT-utrustning. Allt detta är nödvändig och viktig utrustning för att kunna ge samma goda service till alla våra kunder. Vi utgår från Ängelholm och verkar över hela Sverige.

Har ni frågor kring inspektion av lyftutrustning eller lyftredskap? Kontakta oss för en kostnadsfri offert på info@cranemech.com /0431-432420


www.wedolifting.se


#cranemech #easycert #wedolifting #årliginspektion #earlyinspection #lyftutrustning #liftingequipment #rundsling #roundsling #mobile

CRANEMECH AB - WEDOLIFTING.SE
Metallgatan4A
262 72 Ängelholm
Ängelholms kommun
Sverige
VAT nummer: SE5565624128

Kontaktperson

Martin Nilsson
martin@cranemech.com

Sänd till en kollega

0.032