23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Möt HYDAC på Euro Mine - Skellefteå 28-30 Maj

HYDAC under och ovan jord. Utöver den globala närvaron för gruvarbete erbjuder vi projektspecifik design av hydraulsystem - Se det senaste inom elektrifiering och digitalisering i enlighet med de standarder och regler som gäller för gruvarbete världen över.

VAD ÄR EURO MINE EXPO?
Euro Mine Expo är en gruvmässa och konferens som hålls i Skellefteå, Sverige vartannat år. Det ger en plattform för proffs från gruvindustrin att samla, utbyta kunskap och visa upp den senaste tekniken och innovationerna inom gruvdrift. Utställningen lockar deltagare från hela världen, vilket gör den till en global plattform för att dela idéer och främja samarbete inom gruvsamhället.

EURO MINE TECH TALKS
Euro Mine Expo är mer än bara en stor mässa. Det är också värd för Euro Mine Tech Talks en högkvalitativ konferens. Lyssna på branschledare och innovatörer när de delar de senaste framstegen, teknikerna och insikterna från de senaste två åren av gruvdrift.

⭐ HYDACs Seminarier:  
Med över ett decenniums erfarenhet inom flera områden av maskintillverkning, från förpackningsmaskiner till off-highway-maskiner, leder Fredrik nu det nyaste teamet inom HYDAC – HYDAC New Technologies Sweden. Som system- och lösningsleverantör, med New Technologies, säkerställer HYDAC att våra partners får rätt nivå av support genom sin elektrifieringsresa. 

→ Tisdagen den 28 maj 
   KL: 14:55 - 15:15: Från sensor till moln
→ Onsdagen den 29 maj 
   KL: 16:35 - 16:55 Delsystem och integration inom Elektrifiering.

👉 Varmt välkommen att besöka oss på EuroMine, för biljett och mera info klicka här

----------------------------------------------------------------------------------------------

HYDAC erbjuder:
Komponenter och lösningar inom hydraulik, filter, elektrifiering, system och servicepartners sedan 1963. Söker du partner inom e-mobilitet, vi arbetartillsammans med dig för att hitta de rätta lösningarna för era mobila maskiner. Vi är gärna med från början när en mobil maskin ska elektrifieras. Vi har kompletta lösningar för hela drivlinan, såsom elmotorer, batterier, kylsystem och styrsystem.

HYDAC AB
Domnarvsgatan 29
16353 Spånga Sweden
info@hydac.se

 


Följ oss gärna på  Linkedin & Youtube för mer spännande innehåll från HYDAC.

 

Hydac AB
Domnarvsgatan 29
163 53 Spånga
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5562061324

Kontaktperson

AI

Sänd till en kollega

0.032