23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny plattform med AI revolutionerar givarteknologin

SenseAI RSL51 är en beröringsfri cylindergivare med Halleffekt-teknologi och innovativ AI-algoritm.

Regal Components introducerar plattformen SenseAI och dess lägesgivare RSL51 - en beröringsfri cylindergivare som använder Halleffekt-teknologi och innovativ AI-algoritm för att mäta magnetfältet genererat av en magnet inuti en hydraulisk kolv.

Cylindergivaren SenseAI RSL51 samlar data från hallsensorer när magneten rör sig längs givarröret. Denna data analyseras sedan i ett tränat artificiellt neuronnätverk, och presenterar en position med ett analogt spänningsvärde.

Givaren är robust och tålig, tillverkad av rostfritt stål och tål ett arbetstryck på upp till 350 bar. Den är idealisk för hydrauliska system i tunga maskiner och industriella tillämpningar. Dess beröringsfria design minskar risken för skador och slitage.

SenseAI RSL51 har en liten dödzon som innebär att den totala mekaniska inbyggnadslängden är nära hydraulcylinderns aktiva slaglängd. Detta gör det möjligt för dig att minska materielmängden i cylindrar och skapa en kompakt design. Du sparar både på kostnader och på jordens resurser.

Givaren är mekaniskt bakåtkompatibel med våra övriga givare i Regasense-serien. Den innovativa designen gör det möjligt att enkelt byta ut givaren i befintliga cylindrar och framtida signalfunktioner. Du behöver inte ändra eller byta ut befintliga cylindrar.

➡️ Läs vidare om alla fördelarna med SenseAI RSL51: https://bit.ly/3wHPEhN

För mer information, kontakta:
Olle Lindkvist, Säljare Lägesgivare, Regal Components AB
+46 (0)18 65 70 05, olle.lindkvist@regal.se

🔹🔹🔹

Regal Components AB
Med över 30 års erfarenhet stödjer vi maskinbyggare genom att tillhandahålla produkt- och systemlösningar inom sensorer och givare samt elektriska drivsystem. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar, från mindre modifieringar eller add-ons till kundunika produkter.

Kvalitet är kärnan i vår verksamhet. Vi är certifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015 och uppfyller både funktionssäkerhet och andra myndighetskrav.

Med egen utvecklingsavdelning och produktionsanläggning levererar vi sensorsystem och elektriska drivsystem till maskin- och fordonstillverkare över hela världen.

Behöver du hjälp med att hitta en smart lösning till din applikation?
Kontakta våra experter idag via:

➡️ Följ oss gärna på LinkedIn! 

Regal Components AB
Lefflersgatan 1
754 50 Uppsala
Uppsala kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564385655

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031