23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

HYDAC expanderar och vi rekryterar på bred front!

Vill Du bli en del av en spännande värld med innovativa komponenter, elektrifiering, system och servicepartnerskap? Oavsett om du är tekniskt intresserad, passionerad för att hitta innovativa lösningar eller drivs av att arbeta i framkant av den tekniska utvecklingen har vi möjligheterna för dej!

Genom att bli en del av HYDAC får du inte bara tillgång till vägledande expertis och kundfokus, utan också möjligheten att vara med och forma framtidens lösningar. Vi är öppna för att tänka nytt, utmana gränser och göra skillnad. Vårt globala nätverk öppnar dörrar för fantastiska möjligheter till samarbete och kreativitet.

Nu expanderar HYDAC och vi rekryterar på bred front med flera intressanta positioner. Se ett urval av våra lediga tjänster:

⚙ Firewall Administrator
⚙ CFO
⚙ Kvalitetsingenjör
⚙ Kundsupportchef
⚙ Teknisk säljare Industri – Sydvästra Sverige

Känns inte något av ovanstående som en fullträff är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan och erbjuda din kompetens till oss!

Varför arbeta på HYDAC?
✔️ Du får en unik karriärsmöjlighet inom industriell automation. Vi arbetar ständigt för att vara en attraktiv arbetsplats där våra medarbetare kan utvecklas framgångsrikt och hälsosamt.
✔️ Vi är ett innovationsdrivet företag med mycket korta beslutsvägar vilket ökar våra möjligheter att göra våra kunder nöjda. 
✔️ Vår organisation är dynamisk och drivs framåt av ständiga förbättringar och du har möjlighet att utveckla din potential och karriärsstege såväl i Sverige som internationellt.
✔️ Vår verksamhet bygger på att vi alla har olika personligheter och vi ser det som en styrka. När medarbetarna växer – växer även företaget!

👉 Läs mer om tjänsterna och HYDAC som företag och varmt välkommen med din ansökan till oss!

 

HYDAC 
Komponenter och lösningar inom hydraulik, filter, elektrifiering, system och servicepartners sedan 1963. Söker du partner inom e-mobilitet, vi arbetartillsammans med dig för att hitta de rätta lösningarna för era mobila maskiner. Vi är gärna med från början när en mobil maskin ska elektrifieras. Vi har kompletta lösningar för hela drivlinan, såsom elmotorer, batterier, kylsystem och styrsystem.

Hydraulik - Filtrering - Elektronik - Kylning - E mobility

HYDAC AB
Domnarvsgatan 29
16353 Spånga Sweden
info@hydac.se

Följ oss gärna på  Linkedin & Youtube för mer spännande innehåll från HYDAC.

Hydac AB
Domnarvsgatan 29
163 53 Spånga
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5562061324

Kontaktperson

AI

Sänd till en kollega

0.032