23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Arema Rental växer och utökar med nya säljare

| Medlemsnyhet | Företag Arema Rental AB

Arema Rentals roll som en av landets främsta uthyrare av tunga entreprenadmaskiner stärks och utökar nu säljorganisationen med två nya säljare.

Jag är mycket stolt när jag hälsar Veronica Holmlund och Stefan Martinsson varmt välkomna till oss som uthyrningssäljare. 

Veronica har gedigen erfarenhet från uthyrningsbranschen och kommer med sin kompetens att vara en viktig del i vår framtida tillväxt. Veronica kommer mestadels att jobba ute på fältet inom mälardalsområdet tillsammans med nya och befintliga kunder. Vill ni komma i kontakt med Veronica så når ni henne på telefon 073-982 19 89 eller via e-post veronica.holmlund@arema.se.

Stefan har ett mycket stort tekniskt intresse, speciellt när det gäller maskiner. Han har lång erfarenhet av B2B försäljning och utveckling av kundstyrda processer. Stefan kommer jobba med innesälj och vara navet för hela uthyrningsflödet.. Vill ni komma i direktkontakt med Stefan så når ni honom på 073-982 19 01 eller via e-post stefan.martinsson@arema.se

Både Stefan och Veronica nås även på vårt uthyrningsnummer: 08-600 70 72

Arema Rental har sedan starten 2001 varit den självklara samarbetspartnern för många framsynta entreprenörer. Vi erbjuder ett brett maskinprogram för uthyrning i storlekarna 1,5-40 ton. Hos oss finner du hjullastare, vältar, grävmaskiner på hjul eller band, teleskoplastare samt dumprar med mera.

Vill ni veta mer om oss så ring 08-600 70 70

Anders Hedlöf

VD, Arema Rental AB

Medlemsnyhet

Företag
Arema Rental AB

Järngatan 10
195 72 Rosersberg
Sverige
Arema Rental AB

Sänd till en kollega

0.063