Marimi blir servicepartner till Mählers i Stockholm

| Medlemsnyhet | Företag Marimi AB

I början av 2017 fick vi på Marimi förtroendet att bli servicepartner till Mählers i Stockholm.

Vintersäsongen börjar närma sig sitt slut, men vinterutrustning är en stor del av Marimis verksamhet och i början av 2017 fick vi förtroendet att bli servicepartner till Mählers i Stockholm. 

Vi är väldigt glada över denna möjlighet då Mählers röda plogar från Rossön är ett väl etablerat märke i Sverige tack vare deras stora utbud och goda kvalitet. 

Vi har under en längre tid haft ett mycket gott samarbete med Mählers, både vad det gäller leverans av reservdelar och support, vilket är väldigt viktigt för oss och våra kunder och nu kan vi även lägga till att vi är en auktoriserad servicepartner.

På vår verkstad i södra Stockholm kommer vi att lagerhålla  slit-och reservdelar, ta emot plogar för service och reparationer samt att vi även kan åka ut till kunder i någon av våra fullt utrustade servicebilar runt omkring stor Stockholm.

I mitten av april börjar vi återigen att planera inför vintersäsongen 17/18 och tar emot bokningar för besiktningar, service och reparationer av vinterunderhålls maskiner såsom plogar, salt/sandspridare och saturatorer.

Medlemsnyhet

Företag
Marimi AB

Södervägen 28
183 69 Täby
Sverige
Marimi AB

Bilder och video

Nya marimi 2-1

Sänd till en kollega

0.062