23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Maskino och Engcon ska utse Sveriges bästa grävare

| Medlemsnyhet | Företag Maskino AB

Är du Sveriges bästa grävmaskinist? Nu har du chans att bevisa det och samtidigt vinna ett resepresentkort värt 25 000 kronor.

Under maj och juni ska Maskino – den svenska generalagenten för Kubota Construction Equipment – ut på turné för att tillsammans med Engcon hitta Sveriges bästa grävmaskinist. Samtidigt visar man upp tre nya medlemmar i Kubotafamiljen – KX042-4, KX027-4 och KTH4815.

Turnén har sammanlagt 18 stopp, från Staffanstorp i söder till Skellefteå i norr. Tävlingen går ut på att placera fyra olikformade klossar i rätt hål, på kortast möjliga tid. Till din hjälp har du en grävmaskin från Kubota utrustade med en tiltrotator från Engcon. Vinnaren får förutom titeln Sveriges bästa grävare 2017 även ett resepresentkort värt 25 000 kronor.

– Vi ville göra något roligt som engagera våra kunder, samtidigt som de får känna på hur lätthanterliga och smidiga Kubotas maskiner och Engcons tiltrotatorer verkligen är. Det är därför alla är välkomna att tävla, du behöver inte ha några förkunskaper alls, säger Maskinos vd Göran Lyngstad.

För att säkra din plats i tävlingen ska du anmäla dig på maskino.se. Där hittar du även fullständig turnéplan. Maskino har även gjort ett Facebook-event där du kan utmana dina vänner och kollegor för att se vem i gänget som är det bästa grävmaskinisten.

Turnéplan:

2/5 – Göteborg, Maskino
4/5 – Staffanstorp, Göranssons Maskiner AB
5/5 – Kalmar, Håkanssons Maskinaffär AB
8/5 – Växjö, Håkanssons Maskinaffär AB
9/5 – Ljungby, Håkanssons Maskinaffär AB
10/5 – Anderstorp, JH Maskin
11/5 – Skövde, GJ Maskin AB
12/5 – Jönköping, TCC Övningsområde
15/5 – Norrköping, Ostkusten Maskin AG
18–20/5 – Maskin Expo Stockholm
22/5 – Sandviken, NTC AB
29/5 – Sundsvall, NTC AB
30/5 – Umeå, Eson Trading
31/5 – Kåge, Eson Trading
1/6 – Östersund, Eson Trading
10/6 – Örebro, TMCC Sweden
13/6 – Karlstad, Swedetrade Entreprenad AB
15/6 – Munkedal, Maskino
För ytterligare information kontakta:

Göran Lyngstad
vd Maskino AB

Telefon: 0524-234 10
E-post: goran.lyngstad@maskino.se
maskino.se

Maskino är svensk generalagent för Kubota Construction Equipment som är störst i Sverige, Europa och världen på grävmaskiner upp till 10 ton. Maskino har huvudkontor och försäljning i Munkedal. Dessutom har man filialer i Stockholm och i Göteborg. Resten av Sverige täcker man genom sina återförsäljare.

Medlemsnyhet

Företag
Maskino AB

Smedbergsvägen 30
455 35 Munkedal
Sverige
Maskino AB

Sänd till en kollega

0.11