Möt vår nya Account Manager Adam på Bygg & VVS Mässan Syd!

| Medlemsnyhet | Företag Ascella Smartdok AB

26-27 april är SmartDok på plats på Bygg & VVS Mässan Syd och vi hoppas du kommer förbi vårt stånd A14 för att träffa oss och vår nya Account Manager, Adam Josefsson.

Ute efter digital tidrapportering eller personalliggare?
SmartDok fortsätter att växa i Sverige. Bygg- och anläggningsbranschen har fått upp ögonen för vår användarvänliga lösning, och kunderna har fattat tycke för vår nya digitala app. 

I tillägg till att ha ett stånd på plats håller SmartDok ABs vd ett föredrag om “From pen and paper to the App” torsdag kl 12:30 på scen 1.

Läs mer om Bygg & VVS Mässan Syd

– Jag sökte mig till SmartDok för att jag tycker produkten är genuint bra och värdeskapande för användarna. För mig är det också viktigt med en spännande och rolig arbetsmiljö som har framtiden framför sig, vilket jag tycker SmartDok har, säger Adam

– Jag tror att bygg- & anläggningsbranschen fortfarande är i en tidig fas av digitaliseringen och att det kommer hända mycket i branschen den kommande tiden. Jag tänker stort och tror att SmartDok kommer bli marknadsledande inom digital rapportering i entreprenörsbranschen i Sverige de kommande åren, säger Adam.


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Ascella Smartdok AB

Färögatan 33
164 51 Kista
Sverige
Ascella Smartdok AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.055