Marimi ställer ut på MaskinExpo

| Medlemsnyhet | Företag Marimi AB

Under MaskinExpo blir det premiär för vår eldrivna VIKING-sikt. VIKING mobilsikt och elverk 2-1500kVA hittar ni hos oss på Marimi i monter 1906.

I år är vi tillbaka på MaskinExpo med ytterligare nyheter!

Vår mobilsikt - VIKING - finns nu med efterlängtad eldrift, 7,5 kW Siemensmotor med frekvensreglering, för mer tystgående siktning vid exempelvis markberedning eller återvinning i bostadsområden där ljudnivån måste hållas låg. Eldriften är även att föredra vid siktning inomhus för att eliminera brandrisken

En av de första eldrivna siktarna är såld i Tyskland och drivs med hjälp utav solceller. Har man inte tillgång till solceller eller direktel så kan man välja drivning via elverk, som ni också hittar hos oss. Eller den traditionella dieseldrivna VIKING sikten.

Elverken som finns mellan 2-1500 kVA är antingen portabla, stationära eller traktorelverk.

Alla elverk är europeiskt tillverkade med kvalitetssäkra komponenter och med ett antal valmöjligheter av motorer. Notera att bland de större modellerna finns även Scania som ett motoralternativ.

På MaskinExpo kommer vi att visa våra populäraste elverk, motorsvets samt ett helhetskoncept för den eldrivna sikten med hjälp av elverk.  

Välkomna till oss i monter 1906 på MaskinExpo 2017, 18-20 maj.

Medlemsnyhet

Företag
Marimi AB

Södervägen 28
183 69 Täby
Sverige
Marimi AB

Sänd till en kollega

0.07