VG Maskin tar sig an nya uppdrag med branschanpassat rapporteringssystem

| Medlemsnyhet | Företag Ascella Smartdok AB

När VG Maskin drar igång med fornminne-grävningar för Akershus kommun har de tagit i bruk ett branschanpassat rapporteringssystem. Tidrapportering, checklistor, masstransport och maskintimmar registreras nu digitalt via en app.

Varför har ni gått från ett mer standardiserat datainsamlingssystem till ett system mer tillpassat bygg- och anläggningsbranschen?

– Flera av de digitala rapporteringssystemen på marknaden idag försöker ta fram system som är anpassat flera olika branscher, vilket gör att man ofta blir halvbra på mycket men inte perfekt på något. Denna typ av system är möjligen en bra lösning för vissa företag, men VG Maskin önskar att ha ett system som är anpassat för framtiden och där utvecklingen av programvaran följer utvecklingen av vår bransch, säger Ståle Corneliussen hos VG Maskin om valet av SmartDok.

Föreställ dig en tidsregistrerings-app som kan kopplas till projekt, underprojekt, kunder, masstransport, maskintimmar och projektdokumentering – allt tillpassat din bransch. Det är det som gör att SmartDok skiljer sig från många andra tidsrapporterings-appar.

Förväntad effektivisering
Alltid när något nytt tas i bruk förväntas resultat. Det samma gäller givetvis också när VG Maskin tar i bruk SmartDok.

– VG Maskin har förväntningar om att SmartDok kommer bidra till att effektivisera och förenkla administrativa processer, samt bädda för mer detaljerade rapporteringsmöjligheter än vi hade tidigare. Vi ser också potential i utarbetandet av dokumentationsunderlag, bl.a. vid användning av bilder med GPS-position, klockslag och datum, samt en mer effektiv användning av avvikelserapportering, säger Corneliussen.

Läs mer:
https://jobbasmartast.se/branschanpassad-app-timregistrering-masstransport-och-maskintimmar/


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Ascella Smartdok AB

Färögatan 33
164 51 Kista
Sverige
Ascella Smartdok AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.099