Halvtid i tävlingen Sveriges Bästa Grävare

| Medlemsnyhet | Företag Maskino AB

Under maj och juni är Maskino – den svenska generalagenten för Kubota Construction Equipment – ute på turné tillsammans med Engcon för att hitta Sveriges bästa grävmaskinist.

Tävlingen Sveriges Bästa Grävare går ut på att placera fyra olikformade klossar i rätt hål, på kortast möjliga tid. Till din hjälp har du en grävmaskin från Kubota utrustade med en tiltrotator från Engcon. Vinnaren får, förutom titeln Sveriges Bästa Grävare 2017, även ett resepresentkort värt hela 25 000 kronor.

Bolmsöbo i topp
Efter 9 av 18 deltävlingar har 113 deltagare antagit utmaningen. På första plats ligger Stefan Kristiansson från Bolmsö med tiden 1:44:67.

– Turnén har gått över förväntan, berättar Maskinos vd Göran Lyngstad och fortsätter:

– Alla evenemang har varit välbesökta det är fantastiskt roligt att se alla skickliga deltagare i tävlingen. Men ännu viktigare är att våra besökare har uppskattat evenemangen. Vid sidan av tävlingen visar vi ju bland annat upp tre nya medlemmar i Kubotafamiljen. Det finns även mat och man får chans att träffa och byta erfarenheter med andra i liknade branscher.

Nästa stopp på turnén är MaskinExpo i Stockholm. Mellan den 18 och 20 maj kan du besöka mässan och försöka slå Stefans Kristiansson tid. Du hittar Maskino i monter 1927.

På maskino.se kan du läsa mer om de nya maskinerna, se hela turnéschemat och anmäla dig till tävlingen. Du kan även anmäla dig direkt på plats. Det är helt gratis att delta och du behöver ingen tidigare erfarenhet.

Topp 3 efter 9 av 18 deltävlingar
1:44:67 – Stefan Kristiansson, Bolmsö
1:46:25 – Anders Norling, Anderstorp
1:48:37 – Danel Herau, Norrköping

Resterande stopp på turnén
18–20/5 – Maskin Expo Stockholm
23/5 – Sandviken, NTC AB
29/5 – Sundsvall, NTC AB
30/5 – Umeå, Eson Trading
31/5 – Kåge, Eson Trading
1/6 – Östersund, Eson Trading
10/6 – Örebro, TMCC Sweden
13/6 – Karlstad, Swedetrade Entreprenad AB
15/6 – Munkedal, Maskino
För ytterligare information kontakta:

Göran Lyngstad
vd Maskino AB

Telefon: 0524-234 10
E-post: goran.lyngstad@maskino.se
maskino.se

Maskino är svensk generalagent för Kubota Construction Equipment som är störst i Sverige, Europa och världen på grävmaskiner upp till 10 ton. Maskino har huvudkontor och försäljning i Munkedal. Dessutom har man filialer i Stockholm och i Göteborg. Resten av Sverige täcker man genom sina återförsäljare.

Medlemsnyhet

Företag
Maskino AB

Smedbergsvägen 30
455 35 Munkedal
Sverige
Maskino AB

Sänd till en kollega

0.057