Nytt fakturaunderlag i SmartDok äntligen på plats

| Medlemsnyhet | Företag Ascella Smartdok AB

Vi vet att ni har väntat, men nu är nytt fakturaunderlag från SmartDok äntligen på plats! Du kan redan idag börja använda det. Ta kontroll över din faktura och öka vinsten!

Givetvis är det nya fakturaunderlaget gratis för alla våra användare av SmartDok. Du hittar det under rapporter uppe till vänster i ditt SmartDok-dashboard. Fakturaunderlaget i SmartDok är utvecklat speciellt med tanke på:

Bättre sent än aldrig
Det är ingenting att dölja att vi har varit försenade med lanseringen av nytt fakturaunderlag. Redan 2014 gick det rykten i korridorerna hos SmartDok om ett uppgraderat fakturaunderlag för våra kunder, utan att något egentligen hände. Under 2016 blev funktionen återigen prioriterad och lanseringen var planerad till hösten samma år, men blev ännu en gång framflyttad, till den 1 januari 2017 (som vi ser i videon ovan var detta datum relativt spikat). Dessvärre för våra kunder var det andra saker som var tvungna att prioriteras först, och ännu en gång blev underlaget åsidosatt. Men så kom vecka 21 och utvecklare och testpersonal kunde äntligen ringa i utvecklings-bjällran och förklara funktionen färdig, och redo för lansering!

Vi hoppas detta ska bidra till att förenkla administrationsarbeten i bygg- och anläggningsbranschen ännu mer, och vi kan avslöja att detta bara är början. Vi kommer fortsätta med att utveckla fakturaunderlaget och vår produkt hela tiden, så att våra kunder hela tiden har det bästa dokumentationssystemet i branschen.


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Ascella Smartdok AB

Färögatan 33
164 51 Kista
Sverige
Ascella Smartdok AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.08