Nästa generation skördarrotatorer visas på Elmia Wood

| Medlemsnyhet | Företag Indexator Rotator Systems AB

Indexator förhandsvisar nästa generation skördarrotatorer på världens största skogsmässa.

– Förutom dagens produktprogram med rotatorer, länkar och nya K100 svivlar kommer vi förhandsvisa en av våra pågående stora produktsatsningar, HX rotatorer anpassade för de största och starkaste skördarna, säger marknadschef Erik Svensson.

Med en patensökt teknik som är ny för den här sortens rotatorer tänker Indexator bidra till en fortsatt utveckling inom skogsbranschen.

 – Skördarna blir effektivare och det ställs allt högre krav på alla maskinkomponenter. Utvecklingen kommer inte stanna upp, tvärtom, säger Erik Svensson. Vi lägger just nu stora resurser på att forma vår kommande generation av skördarrotatorer som ska möta framtidens krav på produktivitetsökningar.

 Elmia Wood pågår 7-10 juni i Jönköping och har över 500 utställare och väntas få mer än 50 000 besökare från 50 olika länder.

 

Indexator Rotator Systems AB är världsledande tillverkare av rotatorer, svivlar och tillbehör.Indexator är idag ett mycket starkt varumärke inom skogsbranschen, materialhantering och återvinning. Företaget har forskning och utveckling i världsklass inklusive ett dedikerat testlabb dit även internationella maskintillverkare vänder sig för att utveckla nya produkter och funktioner. Indexator har idag ca 140 anställda med en omsättning på ca 230 miljoner kronor. Vi har en hög andel exportförsäljning där ca 80 procent av produktionen säljs till mer än 40 marknader runt om i världen.


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Indexator Rotator Systems AB

Allan Jonssons väg 2
922 31 Vindeln
Sverige
Indexator Rotator Systems AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.063