SmartDoks ID06-ackrediterade elektroniska personalliggare förbättrar och förenklar ditt arbete

| Medlemsnyhet | Företag Ascella Smartdok AB

Enkel och kostnadsfri registrering med SmartDoks elektroniska personalliggare

Systemet för elektronisk personalliggare går under beteckningen ID06, vilket är uppbyggt i flera delar. Bland annat är det, enligt ID06-regler, obligatoriskt för samtliga som vistas på en ID06-ansluten byggarbetsplats att inneha ett personligt ID06-kort. ID06-systemet innefattar, som nämnt, även digitala personalliggare, där in- och utregistrering sköts via kortterminal samt ID06-app i byggarbetsplatsens personalliggare.

Enkel och kostnadsfri registrering med SmartDoks elektroniska personalliggare
SmartDok är ID06-ackrediterad leverantör av personalliggare. Med företagets digitala ID06-lösning kan användaren vid ankomst enkelt registrera sig i byggarbetsplatsens personalliggare via sin mobiltelefon, för att sedan registrera sig ut i samma digitala personalliggare vid hemgång. Användaren kan vid in- och utregistrering antingen välja att använda SmartDok-appen på sin mobiltelefon eller använda sitt ID06-kort via en skanner på byggplatsen. Utöver mobil-appen erbjuder även SmartDok lösningar för underleverantörerna, där företaget utvecklat en särskild UE-app.

En annan stor fördel med SmartDoks personalliggare är priset. Den ID06-ackrediterade personalliggaren är nämligen helt gratis för SmartDoks kunder.

– Vårt huvudfokus har varit en lösning via mobiltelefon som gör det enkelt för både användaren och byggherren att komma igång med ID06-systemet. Att införa elektronisk personalliggare ska både vara motiverande och enkelt, och framför allt ska det inte kosta företaget något, berättar Steffen Nerdal på SmartDok AB.

Läs mer: https://jobbasmartast.se/smartdok-id06-ackrediterad-personalliggare/


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Ascella Smartdok AB

Färögatan 33
164 51 Kista
Sverige
Ascella Smartdok AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.081