23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Huzells och Total Sweden AB ingår samarbetsavtal

| Medlemsnyhet | Företag Total Sweden AB

Ett nyligen tecknat samarbetsavtal mellan Huzells och Total Sweden AB innebär att Huzells blir officiell distributör av Totals produkter.

Som officiell distributör av Totals produkter kan Huzells erbjuda sina kunder ett brett sortiment av högkvalitativt smörjmedel. Totals produkter är framtagna och utvecklade för att spara bränsle samt reducera CO2 utsläpp. Detta är fördelaktigt för samtliga aktörer inom fordonsbranschen som strävar efter minskade bränslekostnader. Samarbetet stärker Totals möjlighet att nå ut med sitt breda sortiment av högkvalitativa produkter till svenska kunder med tunga fordon såsom bussar och lastbilar. Samtidigt kompletterar det Huzells redan breda produktsortiment.

Ett attraktivt avtal för bägge parter

Genom att teckna ett samarbetsavtal med Huzells stärker vi vår position på den svenska marknaden ytterligare, samtidigt som vi får en viktig samarbetspartner. Vi på Total ser fram emot ett givande samarbete där vi kan dra nytta av varandras styrkor och utvecklas tillsammans, säger Franck Maurin, VD Total Nordic.

I och med vårt samarbete med Total Sweden AB förstärker vi vår position som en av ledande aktörerna på den svenska oberoende eftermarknaden. Vi blir en mer komplett leverantör som förutom reservdelar, diagnos nu även kommer att leverera ett premium fabrikat på smörjmedel, säger Göran Andersson marknadschef på Huzells.

Vilka är Total?

Total är världens fjärde största globala energibolag. Det tack vare sitt omfattande utbud av tjänster och avancerade produktlösningar. Genom samarbetet med Huzells vill Total ytterligare stärka sin position på lokal nivå i Sverige. Total har under lång tid fokuserat på att utveckla och ta fram bränslesparande- och utsläppsreducerande produkter som möter marknadens behov. Det är dessa produkter som kommer att komplettera det starka utbud Huzells redan tillhandahåller.

Vilka är Huzells?

Huzells är en komplett leverantör för fordonsbranschen med Sveriges bredaste sortiment av reservdelar, komponenter och tillbehör för fordon till den oberoende eftermarknaden. Företaget är organiserat efter de två huvudaffärer som rör verksamheten. Den ena delen riktar sig mot bussbolag, lastbilsverkstäder och åkerier som man förser med alla typer av reservdelar, tillbehör och verktyg. Till detta kommer också teknisk support, stöd för fordonsförbättringar och utbildningar. Den andra delen handlar med tillbehör, filter, verktyg och kem och riktar sig till biltillbehörsbutiker. Hög tillgänglighet, kvalité och kompetens är grundpelarna i Huzells verksamhet.

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Total Sweden AB

Box 50326
202 13 Malmö
Sverige
Total Sweden AB

Sänd till en kollega

0.11