23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

SOKKIA introducerar ny Totalstation!

| Medlemsnyhet | Företag Blinken Tools AB

Den Ultimata Totalstationen! Upplev prestanda som du aldrig sett tidigare!

Nya SOKKIA IX serien är de snabbaste, lättaste, och mest kraftfulla SOKKIA robotinstrumenten som har producerats. Och precis som alla andra av våra produkter, kan du anpassa den till dina behov och skapa egna arbetsflöden som passar just för er.

Ultra-snabb
UltraSonic-tekniken är drivkraften för iX-serien. Motorerna i iX-serien är snabba och har en rotationshastighet på 150° per sekund, vilket ger den jämnaste och mest exakta prismaspårningen i sin klass.

Ultra-Track
Den nya UltraTrack-tekniken förbättrar prismaspårningen i alla förhållanden. Den levererar noggranna resultat, oavsett hur snabbt du rör dig eller hur många hinder som står i din väg.

Ultra-lätt och pålitlig
Det här komprimerade systemet är ungefär 30% mindre och lättare än tidigare robotinstrument från SOKKIA – samtidigt som den är dubbelt så snabb. Utan traditionella motorer, håller UltraSonic-motorerna fyra gånger längre och har fem års garanti.   

Mångsidig lösning
iX-stationen är baserad på öppen källteknik. Det innebär att du som användare inte är låst att använda ett speciellt program för att styra och hantera dina data. iX-serien skapar möjligheten för dig att anpassa den efter dina rutiner och arbetsflöden.

Kraftfull display
iX-serien är utrustad med en större och ljusare färgpekskärm och en snabbare processor vilket ger en förbättrad svarstid. Det användarvänliga gränssnittet innehåller enkla installationsrutiner och snabbtangenter för att göra ditt arbete enklare och effektivare.

Mycket tillförlitlig
Med iX-serien får du en 3-årig instrumentgaranti och en 5-årig motorgaranti (UltraSonic-motorgaranti). iX-serien erbjuder även tjänsten SOKKIAShield™. Med den tjänsten är din iX-station stöldskyddad och kan vid eventuell stöld låsas och dess position kan spåras.

Om SOKKIA
Sokkia är en del av Topcon Positioning Group. Huvudkontoret i Europa ligger i Capelle a/d IJssel, Nederländerna (topconpositioning.com). (sokkia.eu). Topcon Positioning Group är tillverkare och distributör av högkvalitativa positionering utrustningar och lösningar för den globala bygg- & anläggningsbranschen. Topcon Corporation är etablerat sedan 1932 i Tokyo. 

Press Information
Sokkia Distributör i Sverige

Blinken Tools AB
Sågverksgatan 32
652 21 Karlstad
www.blinken.eu


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Blinken Tools AB

Sågverksgatan 32
652 21 Karlstad
Sverige
Blinken Tools AB

Sänd till en kollega

0.078