23948sdkhjf

Unikt lokaliserbart backalarm utan miljöstörningar

| Medlemsnyhet | Företag Ferdfelt Trading AB

Brigade bbs-Tek® white sound® backlarm är en revolutionerande ny generation av alarm. De är de säkraste backlarmen i världen och orsakar inte bullerstörningar

Vanliga Backalarm (tonalarm) infördes i Europa först på 1970-talet. De bidrog till ett viktigt steg framåt gällande säkerhet, men med tiden har de visat sig ha ett antal problem; särskilt deras miljöpåverkan (buller i form av högt pipljud), men även när det gäller säkerhet – som var anledningen till att de infördes i första hand. Tekniska framsteg betyder nu att det finns ett mycket bättre alternativ, bbs-Tek® white sound® backlarm. Brigade bbs-Tek® white sound® backlarm är en revolutionerande ny generation av alarm. De är de säkraste backlarmen i världen och orsakar inte bullerstörningar. Redan monterade på en rad olika fordon från mobila byggarbetsplatsmaskiner till bagagevagnar på flygplatser är bbs-Tek® snabbt på väg att bli förstahandsvalet utav backvarnare. Det är bl.a. det enda larm tillåts på anläggningsfordon i New York. Brigades vision är att se till att alla kommersiella fordon är utrustade med ett white sound® alarm för att minska olycksfall och dödsfall vid backningar.

Ger en effektiv varning för fara.
Backalarmet är ett Smart alarm som justerar sig själv efter ljudvolymer i omkringliggande miljö. Lägre ljud nattid och högre när så krävs, t.ex. vid byggarbetsplatser dagtid.
Alarmljudet är direkt lokaliserbart – anger exakt var faran är.
Hörs endast där det behövs – stör inte miljöer omkring.
Godkänd av NAS (Noise Abatement Society).
Certifierad av NAS & PIEK för leveranser nattid.

För att uppleva och höra ljudet, http://brigade-electronics.com/product/reversing-warning-alarms/overview-was/

Generalagent: Ferdfelt Trading AB, Mer information, kontakta Jesper Wennerstrand tel 070-100 74 94, jesper@ferdfelt.se .

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Ferdfelt Trading AB

Stallarholmsvägen 46
124 59 Bandhagen
Sverige
Ferdfelt Trading AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.098