23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Total Nordic ingår nytt avtal med FSC Bilar/Citroën Sverige

| Medlemsnyhet | Företag Total Sweden AB

I nästan 50år har Total och Citroën samarbetat på global nivå. I september 2017 blev det klart att samarbetet mellan Total Nordic och FSC Bilar / Citroën Sverige fördjupas på lokal nivå.

- Vi är oerhört nöjda över att ha ingått ett nytt avtal med FSC Bilar / Citroën Sverige som innebär att vi kommer arbeta ännu närmare varandra. Vi ser fram emot att arbeta långsiktigt med FSC Bilar / Citroën Sverige säger Franck Maurin, VD Total Nordic.

Vad innebär det nya samarbetsavtalet mellan Total Nordic och FSC Bilar / Citroën Sverige?

  • Utbildning och utveckling hos återförsäljare och verkstäder kommer att sättas i fokus. Detta betyder att Total Nordics representanter kommer att utöka sin närvaro hos verkstäder och återförsäljare inom Citroëns servicenätverk. Tillsammans med FSC Bilar / Citroën Sverige kommer man därmed kunna erbjuda en ännu bättre support vilket ska bidra till ytterligare utveckling av verksamheterna.

 

  • Total Nordic och FSC Bilar / Citroën Sverige kommer tillsammans genomföra aktiviteter som kommer att gynna tillväxten för såväl Citroën som Total. Dessa aktiviteter ska ha som mål att inkludera och gynna samtliga verkstäder och återförsäljare inom Citroëns servicenätverk.

 

David Fauné, Försäljningschef Servicemarknad FSC Bilar: 

-  Sedan tidigare har vårt varumärke ett starkt samarbete med Total som vi nu har valt att fördjupa. Det är vi väldigt glada över och värderar väldigt högt. Den främsta anledningen av vår lokala satsning är den ökning av närvaro på fältet vi vill uppnå. Vi behöver vara på plats där det händer och där tror vi att ett tätare samarbete är nyckeln till framgång för alla berörda parter. Vi tror starkt på denna satsning där vi tillsammans med Total Nordic kommer att genomföra marknadsaktiviteter som sätter vårt nätverk och deras kunder i fokus.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Total Sweden AB

Box 50326
202 13 Malmö
Sverige
Total Sweden AB

Sänd till en kollega

0.078