23948sdkhjf

PRESTONE® firar 90 år!

| Medlemsnyhet | Företag Ferdfelt Trading AB

I över 90 år har PRESTONE® varit ledande inom frostskyddsteknik är fortfarande det första valet för alla konsumenter i USA – bilens hemland.

Innan Prestone® startade 1927 med införandet av dess genombrott etylenglykol formel, hade förare använt en mycket brandfarlig alkohol. Prestone Products Corporation, som nu firar sitt 90-årsjubileum, har vuxit till att bli ledande inom kemiska kemikalier i motorn och dess ikoniska gula flaska fortsätter att vara det första valet att skydda dagens bilar. Genom sin historia har Prestone erbjudit premiumvätskor för att skydda motorer.

Varumärket har under året engagerat sig i spännande nya partnerskap i år, inklusive en ny affär tillsammans med auktionhuset för premiumbilar, Barrett-Jackson. Prestone kommer också fortsätta sitt partnerskap med The Ringbrothers, som har byggt en unik Custombil, 1972 AMC Javelin AMX till ära av varumärkets 90 års firande.

Tillsammans med alla bilentusiaster och utvecklingen med alla biltillverkare, bevarar Prestone sin ledande ställning för de närmaste 90 åren och åren efter det.
"Det är otroligt att tänka på hur långt bilen har kommit på 90 år och hur Prestones produkter har lett industrin med innovativ teknik för att hålla dessa bilar i optimal prestanda, säger Steven Clancy, VD för Prestone Products Corporation. "Vi är väldigt stolta över att ha startat hundratals tekniska framsteg som hjälper bilägare att skydda en av sina största investeringar."

För mer information, besök prestone90years.com.

Om Prestone
Prestone har sitt huvudkontor i Lake Forest, IL, och är det främsta varumärket för Antifreeze/ Coolant, bromsvätska och servostyrningsvätska i Nordamerika. Prestone Antifreeze/ Coolant har skyddat fordonets kylsystem sedan 1927.  Du hittar mer på www.prestone.com eller genom att följa Prestone på sociala medier: www.facebook.com/prestoneofficial, www.twitter.com/prestone eller www.instagram.com/ prestoneofficial

För mer information om Prestone, besök www.ferdfelt.se eller kontakta Ferdfelt Trading AB på 08-749 35 50.

 


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Ferdfelt Trading AB

Stallarholmsvägen 46
124 59 Bandhagen
Sverige
Ferdfelt Trading AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.116