23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Enkel styrning med CAN bus

| Medlemsnyhet | Företag LINAK Scandinavia AB

Framtidens lösningar är elektriska och innehåller avancerad BUS-kommunikation. Därför sätter LINAK kursen mot en mer automatiserad och autonom värld med inte mindre än fem ställdon med integrerad SAE J1939 CAN bus-styrning.

Det allmänt använda BUS-kommunikationsprotokollet är fullt integrerat i ställdonen för att säkerställa enkel och anpassningsbar implementering med befintliga system.

Lösningar med CAN bus-kontroll kommer i alla storlekar
SAE J1939 CAN bus är ett beprövat protokoll som bland annat används i entreprenad- och jordbruksmaskiner. Därför är ställdon med detta CAN Bus-protokoll enkla att integrera med just din maskin.

CAN Bus SAE J1939 finns integrerat i fem ställdon från LINAK – LA14, LA25, LA33, LA36 och LA37. De här ställdonen täcker många olika behov gällande storlek och kraft, och detta är ingen tillfällighet. Vissa typer av maskiner kräver väldigt höga krafter, medan andra kräver betydligt mindre. Vissa ställdon måste placeras i trånga utrymmen, andra inte. Men de måste alla kunna styras från förarens hytt.

Sortimentet av SAE J1939 CAN bus ställdon från LINAK erbjuder mycket enklare integrerings- och justeringsmöjligheter. Med få komponenter och enkel kabeldragning, är de här ställdonen mindre komplicerade att installera och ansluta till befintliga CAN bus-nätverk i din maskin. Hanteringen blir också lättare då varje ställdonstyp kan anpassas för att utföra olika funktioner i en och samma maskin genom en enkel justering i programmet.

CAN bus är en del av LINAK:s plattform Integrated Controller (IC). Läs mer om IC här.

Medlemsnyhet

Företag
LINAK Scandinavia AB

Box 2098
Kanalvägen 10 A
194 02 Upplands Väsby
Sverige
LINAK Scandinavia AB

Sänd till en kollega

0.063