23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Maskino blir först i världen med webbshop för grävmaskiner

| Medlemsnyhet | Företag Maskino AB

Maskino har lanserat ett helt nytt sätt att beställa och finansiera din Kubotagrävmaskin. Med Kubota All Inclusive bygger och beställer du din grävmaskin online och får en finansiering med en fast månadskostnad där allt ingår.

Som världens första leverantör erbjuder nu Maskino – den svenska generalagenten för Kubota Construction Equipment – möjligheten att bygga och beställa en grävmaskin online och få den hemlevererad.

– Kubota ligger i teknologisk framkant och det ska vi på Maskino också göra. Därför vill vi vara först med att erbjuda möjligheten att beställa maskinen online, förklarar Maskinos VD, Göran Lyngstad, och fortsätter:

– Att beställa online är väldigt enkelt. Du kan göra det från mobilen eller datorn hemma i soffan och du ser direkt vad kostnaden blir, med och utan olika tillbehör.

Finansiering där allt ingår

När du beställer din Kubota på maskino.se får du en treårig finansiering med en fast månadskostnad. I månadskostnaden ingår bland annat obegränsade timmar, service där maskinen står, garantier och försäkringar. Göran Lyngstad förklarar tankarna bakom konceptet och hur man kan garantera samma fasta kostnad under tre år.

– Vi vill erbjuda våra kunder en bekymmersfri finansiering där absolut allt ingår. Därför garanterar vi ett fast månadsbelopp utan överraskningar, oavsett räntehöjningar och valutaförändringar. Med Kubota All Inclusive slipper du kontantinsats, värdeminskning och oväntade utgifter. Enkelt och tryggt.

– Vi är så säkra på Kubotas höga kvalitet och på vårt servicenätverk att vi kan erbjuda en fast månadskostnad – oavsett hur mycket du använder maskinen. Och tack vare att vi har gjort upphandling av försäkringar, har heltäckande garantier, fri service där maskinen står och fria timmar är Kubota All Inclusive ett väldigt prisvärt och tryggt val, avslutar Göran Lyngstad.

Det här ingår i Kubota All Inclusive:

Obegränsade timmar.
Service där maskinen står.
Försäkring – maskin och trafik.
Inleveransförsäkring – högst ett månadsbelopp i självrisk vid skador på maskin efter avtalsperiodens slut.
Garanti under hela perioden. Gäller även tillvald tiltrotator från Engcon.
Mobilitetsgaranti – vid fel på din maskin får du en lånemaskin inom 48 timmar från första kontroll.
För ytterligare information kontakta:

Göran Lyngstad
VD Maskino AB
Telefon: 0524-234 10
E-post: goran.lyngstad@maskino.se
Maskino.se

Maskino är svensk generalagent för Kubota Construction Equipment som är störst i Sverige, Europa och världen på grävmaskiner upp till 10 ton. Maskino har huvudkontor och försäljning i Munkedal. Dessutom har man filialer i Stockholm och i Göteborg. Resten av Sverige täcker man genom sina återförsäljare

Medlemsnyhet

Företag
Maskino AB

Smedbergsvägen 30
455 35 Munkedal
Sverige
Maskino AB

Sänd till en kollega

0.095