23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

TOTAL firar viktigt samarbete

| Medlemsnyhet | Företag Total Sweden AB

TOTAL och Citroën har varit samarbetspartners sedan 1968 och firar därför i år, 50 år som samarbetspartners.

Samarbetet mellan TOTAL och Citroën påbörjades 1968 i Frankrike, då TOTAL utvecklade ett smörjmedel särskilt anpassat för att möta Citroëns krav och behov. Idag är samarbetet mellan dem två företagen industriellt och globalt samtidigt som det omfattar forskning, utveckling och motorsport. Partnerskapet innehåller också avtal om ”First fill” till PSA-koncernens fabriker samt att TOTALs produkter är exklusivt rekommenderade av Citroën till eftermarknaden.

Forskning och utveckling

För TOTAL och Citroën har forskning och utveckling högsta prioritet. Sedan starten av samarbetet har TOTALs tekniker konsekvent fokuserat sin forskning på utveckling av högkvalitativ motorolja till Citroën motorer. Samarbetet mellan TOTALs tekniker och Citroëns experter har bland annat resulterat i ett speciellt sortiment av smörjmedel som hjälper till att skydda motorn och reducerar CO2 utsläpp.

Motorsport

Styrkan i samarbetet mellan TOTAL och Citroën är särskilt påtagligt inom motorsport. Både TOTAL och Citroën har en imponerande samling titlar från motorsporttävlingar runtom i världen. Med start 2014 då man började tävla i WTCC vann TOTAL och Citroën mäskerskapet hela tre år i rad.

För TOTAL har racerbanan fungerat som ett testlaboratorium. Genom att testa TOTALs produkter under de mest extrema förhållanden har man kunnat säkerställa högsta kvalitet på produkterna som blivit utvecklade till Citroën och övriga samarbetspartners.

Komplett produktsortiment

TOTAL har nära samarbeten med ledande bil- och motorproducenter för att framställa framtidens smörjmedel, och kan erbjuda ett komplett produktsortiment .Förutom Citroën är Peugeot, KIA, Mazda, Renault, Dacia, Nissan, Opel och Toyota viktiga samarbetspartners inom automotive för TOTAL. Inom den tunga trafiken har TOTAL nära samarbeten med bland annat Volvo, Hitachi, CLAAS och Scania. 

Upptäck mer om TOTALs tjänster och produktutbud, klicka här: total-smorjmedel.se


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Total Sweden AB

Box 50326
202 13 Malmö
Sverige
Total Sweden AB

Sänd till en kollega

0.078