23948sdkhjf

Saltängen söker!

| Medlemsnyhet | Företag Saltängens Mekaniska Verkstad

Är du nästa Saltängare?

Saltängen söker erfaren projektledare till industrirör i Norrköping

Vill du bli en del av Sveriges mest engagerade industripartner? Och arbeta i ett grymt sammansvetsat gäng som lyckats växa och öka omsättningen med sju gånger mellan 2010-2017 (38 MSEK till 245 MSEK). Är du engagerad, ärlig och noggrann och villig att utvecklas? Isåfall, låt oss växa tillsammans!

Just nu söker Saltängen en projektledare till Industrirör i Norrköping. I rollen som projektledare kommer du utföra uppdrag ute hos kund, vilket medför resor i arbetet. Det är därav viktigt att du är flexibel och har en förmåga att anpassa dig till olika miljöer. Projektarbetet innefattar att ta fram offerter, leda projekt och ha daglig kontakt med kund. Erfarenhet inom industrirör är ett måste, liksom goda kunskaper i och läsa och förstå ritningar/isometrier. Behärska svenska i både tal och skrift samt ha körkort klass B är ett krav. Det är även bra om du av naturen är ödmjuk, utåtriktad och tycker om att lösa kundens utmaningar.

Vill du veta mer eller har frågor kring tjänsten? Hör av dig till VD Jim Hedkrok, 073-522 56 11 eller skicka dina uppgifter till jim.hedkrok@saltangen.se.

Vi på Saltängen ser fram emot din ansökan!


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Saltängens Mekaniska Verkstad

Järngatan 25
602 23 Norrköping
Sverige
Saltängens Mekaniska Verkstad

Sänd till en kollega

0.127