23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

TOTAL lanserar ny toppmodern produkt!

| Medlemsnyhet | Företag Total Sweden AB

TOTAL lanserar RUBIA WORKS 3000 FE 5W-30. Detta är en syntetisk ”LOW SAPS” motorolja med starka bränslebesparande egenskaper, speciellt utvecklad till entreprenörmaskiner. Godkänd av bl.a. VOLVO, SCANIA, RENAULT, DEUTZ & MACK.

TOTAL RUBIA WORKS 3000 FE 5W-30 är en toppmodern, högkvalitativ syntetisk motorolja som är speciellt framtagen till dieselmotorer i entreprenad maskiner. TOTALs tekniker har i samarbete med ledande motorproducenter utvecklat RUBIA WORKS 3000 FE 5W-30 för att produkten ska möta marknadens krav och behov. Det har resulterat i en produkt som erbjuder optimalt skydd för både motorn och miljön.

Optimalt skydd för motorn

RUBIA WORKS 3000 FE 5W-30 skyddar effektivt motorn mot slitage samtidigt som den håller motorn ren. Den låga svavel- och fosforhalten i oljan gör TOTAL RUBIA WORKS 3000 FE 5W-30 särskilt lämplig till de senaste dieselmotorerna som är utrustade med efterbehandlingssystem. Oljan reducerar bildandet av avlagringar i motorn och säkrar därmed optimal levetid för dieselpartikelfiltret. Detta leder till reducerad bränsleförbrukning och minskade utsläpp av skadliga partiklar.

Denna nya motorolja från TOTAL är särskilt anpassad för långa bytesintervaller. Tester gjorda av TOTALs tekniker visar att oljebytesintervallet kan förlängas med upp till 2000 arbetstimmar, vid använding av RUBIA WORKS 3000 FE 5W-30.

INTERNATIONELLT GODKÄND & REKOMMENDERAD

En motorolja som är godkänd enligt de senaste internationella kraven och specifikationer, garanterar kunderna en produkt som optimerar motorns prestation. TOTAL RUBIA WORKS 3000 FE 5W-30 är godkänd av ledande motorproducenter som t.ex. VOLVO, SCANIA, DAIMLER, MAN, DEUTZ, MACK och RENAULT. Dessutom är produkten rekommenderad till motorer av märkena; CATERPILLAR, HITACHI, KOMATSU, ISUZU, MITSUBISHI, CUMMINS, PERKINS, CASE och NEW HOLLAND.

Internationella specifikationer: JASO DH-2 (approval N° D033TOL607), ACEA E6/E9, API CJ-4/ CI-4 PLUS/ CI-4/ CH-4


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Total Sweden AB

Box 50326
202 13 Malmö
Sverige
Total Sweden AB

Sänd till en kollega

0.094