23948sdkhjf

DISAB Vacuum Technology sålde maskiner på IFAT mässan i München, Tyskland.

| Medlemsnyhet | Företag Disab Vacuum Technology AB

DISAB Vacuum Technology kan summera ihop en mycket lyckosam insats under den gångna IFAT mässan i München, Tyskland då de sålde och levererade en DISAB Centurion™ P20 samt en DISA-CLEAN till det tyska företaget BXR Group.

BXR Group är ett tyskt entreprenadföretag som bland annat har det yttersta ansvaret för all städning och underhåll på ett stålverk i utkanten av München. ”När man är inom entreprenadbranschen och har hand om stora kunder som till exempel stålverket utanför München, så gäller det att vi har bra utrustning för att kunna bemöta de höga krav som ställs på oss”, förklarar Maximillian Amberger, Director of Operations, för BXR Group. ”Vi äger förnärvarande redan en DISA-CLEAN som har använts på stålverket sedan 2016 för att hålla de intilliggande vägarna och luften fri från damm och skadliga partiklar. Resultatet från vår DISA-CLEAN har varit så bra att vi har beslutat oss för att investera i ytterligare en DISA-CLEAN då vi ser en ökad efterfråga för våra tjänster”, säger Amberger.

Utöver DISA-CLEAN så har BXR Group även valt att investera i en DISAB Centurion™ P20 som är ett mobilt vakuumaggregat med en mycket stark sug- och blåskapacitet. ”Vi har länge funderat på att utöka vår flotta när det gäller mobila vakuumaggregat. Vi beslöt oss för att köpa en DISAB Centurion™ P20 då den har en stor flexibilitet som passar bra in på våra applikationer”, tillägger Amberger.

Mats Lindskog, CEO DISAB Vacuum Technology AB är mycket nöjd med DISABs insats under IFAT mässan. “Vi har ställt ut på IFAT mässan många gånger tidigare och det är alltid ett event vi ser fram emot att vara med på. Den här gången hade vi en exceptionellt bra mässa och det går nog till historien som en av våra bättre mässdeltagande någonsin då vi sålde och levererade en DISA-CLEAN samt en DISAB Centurion™ P20 direkt från vår monter”, förklarar Lindskog.

 

Om DISAB Vacuum Technology AB

DISAB Vacuum Technology AB har sedan 1976 designat och tillverkat mobila, semi-mobila och stationära vakuum aggregat som används inom många olika industrier för att städa, transportera och återvinna damm, smuts, grus, samt materialspill från produktionen. Det finns många fördelar med att använda sig utav något av DISABs kraftfulla vakuum aggregat med ett max vakuum på upp till 1100 mbar. Många av företagets kunder upplever att de inom kort tid sparar in på produktionskostnaden tack vare reducerade oväntade produktionsstopp samt möjlighet till att återvinna material tillbaka in i produktionen. Men den främsta fördelen som DISABs kunder upplever är variationen och flexibiliteten de har då de kan använda ett vakuum aggregat till så många olika applikationer. Oavsett om det är torrt eller flytande material som de suger upp, kan kunden snabbt, enkelt och effektivt utföra arbetet samtidigt som det underlättar och skapar en förbättrad arbetsmiljö. DISABs kunder återfinns bland annat inom cementindustrin, stålverk, livsmedelsindustrin, värmeverk, kommuner, entreprenad med flera.

Om IFAT mässan

IFAT är en ledande mässa inom vatten-, avlopp- samt återvinningsindustrin som vartannat år öppnar upp sina portar i München, Tyskland. Mellan den 14-18 maj, 2018 var det fler än 3 300 utställare från 58 länder och totalt deltog 141 00 besökare från sammanlagt 160 länder i mässarrangemanget. Nästa IFAT mässa äger rum den 4-8 maj 2020.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Disab Vacuum Technology AB

Box 170
241 23 Eslöv
Sverige
Disab Vacuum Technology AB

Sänd till en kollega

0.133