23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ny TOTAL produkt, utvecklad till Peugeot & Citroën bilar!

| Medlemsnyhet | Företag Total Sweden AB

TOTAL introducerar QUARTZ INEO FIRST 0W-20, en toppmodern motorolja som är utvecklad tillsammans med PSA gruppen till Citroën- och Peugeotmotorer.

Det bästa valet för både motorn och miljön

TOTAL QUARTZ INEO FIRST 0W-20 är en syntetisk motorolja utvecklad av TOTALs tekniker i samarbete med PSA gruppen. Innovativ ART teknik (Age Resistance Technology) har använts i framställandet av denna produkt. Detta har resulterat i en motorolja med utmärkta anti- slitage och korrosionsegenskaper. TOTAL QUARTZ INEO FIRST 0W-20 skyddande egenskaper bidrar till stora bränsleekonomiska fördelar och optimerad livslängd för motorn.

Rätt olja till rätt motor

Ett tätt samarbete med ledande bil- och motortillverkare gör att TOTAL kan skräddarsy produkter för att möta marknadens krav och behov. TOTAL QUARTZ INEO FIRST 0W-20 är ett utmärkt exempel på detta. Denna produkt har utvecklats tillsammans med PSA gruppen och är speciellt rekommenderad till Citroën- och Peugeotmotorer. Detta garanterar kunderna en produkt som alltid håller motorns prestanda på högsta nivå.

Fördelar vid användning av denna motorolja

• Mindre påverkan på miljön: Tester visar att TOTAL QUARTZ INEO FIRST 0W-20 reducerar bränsleförbrukningen med upp till 3.7%.

• Optimalt skydd av motorn: Garanterar optimalt skydd för motorn under alla former av belastningar, körförhållanden och körstilar. Säkrar optimal drift av den senaste dieselpartikelfilterteknologin (DPF) samt katalysatorer i bensinmotorer så att utsläppen av NOX, CO2, CO och andra skadliga partklar minskas.

• Kallstart: 0W-20 formulan erbjuder motorn ett enastående skydd vid kallstarter.

• Ren Motor: Reducerar avlagringar i motorn och maximerar motorns kvalitet.

• Sänkta driftskostnader och lägre bränsleförbrukning

Internationella specifikationer och producentgodkännanden

ACEA C5, API SN, PSA PEUGEOT CITROËN B71 2010

Läs mer om TOTAL & deras produkter här

Medlemsnyhet

Företag
Total Sweden AB

Box 50326
202 13 Malmö
Sverige
Total Sweden AB

Sänd till en kollega

0.046