23948sdkhjf

Träffa oss på Elmia LASTBIL 2018 nu i veckan!

| Medlemsnyhet | Företag Ferdfelt Trading AB

I år kommer vi återigen att ställa ut våra säkerhetsprodukter från Brigade på LASTBIL 2018 på ELMIA i Jönköping. Där kan man se det senaste från Brigade och Truck-Lite och få information på vad vi kan erbjuda för säkerhetslösningar.

Kom till vår monter, så berättar vi mer om våra produkter som:

Backeye®360 är ett intelligent kameraskärmssystem som är utformat för att hjälpa till med manövrering vid låg hastighet genom att föraren ges en fullständig surroundvy av fordonet i realtid och i en enda bild. Forskning har visat att den tid det tar att skanna fyra speglar, bedöma och sedan reagera på faror, kan röra sig så långt som 10 meter - även vid hastigheter så låga som 5 km/h. Backeye®360 ger tillbaka värdefull tid, skyddar inte bara föraren, utan alla på väg- eller trottoarer runt bilen.

Backsense® radarhinderdetektering är också utformad för att skydda personer och föremål i blinda fläckar - i det här fallet genom att ge en hörbar och visuell varning i hytten. Radaren fungerar effektivt i svåra väderförhållanden och är programmerbar med ett skräddarsyddat upptäcktsområde på upp till 30 meter i längd och 10 meter i bredd.

White Sound bbs-tek® backlarm är de enda riktigt lokaliserbara larmen på marknaden, vilket gör dem till de säkraste. På samma sätt som en person reagerar på en avbruten gren, är bredbandets ljudfrekvens omedelbart lokaliserbar. Det betyder att en person vet vilken riktning de behöver flytta sig för att vara säkra, till skillnad från andra larm.

Det unika larmet är godkänt av Noise Abatement Society och har Quiet Mark ackreditering. Den kan användas för att backa säkert utan att orsaka bullerstörningar och kan bara höras i farozonen, till skillnad från konventionella tonlarm som kan höras upp till trettio gånger det avstånd som krävs. Larmet avger ett "ssh-ssh" -ljud som är mindre irriterande än det skarpa pipljudet från andra larm.

Om Brigade. Brigade Electronics grundades 1976 och är den globala marknadsledaren för backsäkerhet, synlighet och kollisionsundvikande produkter. Företagets rykte bygger på kvalitet och tillförlitlighet hos sina produkter och service och support. Brigadekoncernen är baserad i Storbritannien, har dotterbolag i USA, Tyskland, Frankrike, Italien, Nederländerna och Sydafrika och är i samarbete med över 50 specialistdistributörer över hela världen.

Om du vill ha mer information om Brigade och våra produkter och tjänster, tveka inte att kontakta oss för mer information, Agneta Ferdfelt på 070-868 48 40 eller på agneta@ferdfelt.se.

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Ferdfelt Trading AB

Albybergsringen 116
137 69 Haninge
Sverige
Ferdfelt Trading AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.098